VW Viloran: Çin’e Özel Şık ve Geniş Bir MPV

Ototeknikveri     26 Eylül 2019 01:55

Yeni VW Viloran MPV’den bazı fotoğraflar internette ortaya çıktı.

VW Viloran: Çin’e Özel Şık ve Geniş Bir MPV
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sadece Çin’de satılacak ve SAIC Volkswagen ortak girişiminin bir ürünü olan model, firmanın ürettiği en geniş araçlardan birisi olacak. Araçta Volkswagen Grubu’nun MQB platformunun kullanılması, Atlas SUV’den biraz daha uzun olması bekleniyor.

 

Aracın temel aldığı diğer modelleri ya da konseptleri tahmin etmek zor ancak bazıları bunun geçtiğimiz aylarda tanıtılan SMV konseptinin üretim versiyonu olabileceğini belirtiyor. Buna rağmen Viloran konseptten oldukça farklı görünüyor ve konsept SAIC-VW tarafından değil FAW-VW tarafından yapılmıştı.

MPV’nin arka kısmında geniş ve kromdan bir “Viloran” logosu göze çarpıyor. Bagaj kapağının sol kısmında Çin alfabesiyle yazılmış logo, sağda ise “380 TSI” yazısı bulunuyor. Şık arka lambalar ve onları bağlayan krom şerit de dikkat çeken ayrıntılar arasında. Ön kısımda tamponun altında krom detaylar bulunuyor.

 

Auto Times News, arkadaki 380 TSI logosunun araçta 2.0 litre, turboşarjlı, dört silindirli 220 hp motor olduğuna işaret ettiğini belirtiyor. Ayrıca aracın üretiminin şimdiden başladığı da iddia edildi ancak Volkswagen henüz yeni modelin resmi duyurusunu yapmış değil.

 

Viloran’ın yıl sonundan önce çıkması bekleniyor. Araç Çin’de 300.000 Yuan (42.303 dolar) başlangıç fiyatıyla satılabilir.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo