2020 Honda Jazz Tokyo’da JDM Honda e ve Accord ile Birlikte Tanıtılacak

Ototeknikveri     26 Eylül 2019 02:50

Honda yeni Jazz yarı kompakt hatchback modelinin dünya prömiyerini gelecek ay Tokyo Otomobil Fuarı’nda yapacağını açıkladı.

2020 Honda Jazz Tokyo’da JDM Honda e ve Accord ile Birlikte Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma dördüncü nesil Jazz ile ilgili fazla detay paylaşmadı ancak firmanın orijinal ortadan yakıt depolu tasarımının sürdürüleceğini ve esnek bir oturma düzeni (Magic Seat) sunulacağını açıkladı.

 

Ek olarak, hibrit model ekstra motora karşın öncekinden daha da kompakt iki motorlu sisteme sahip olacak. Honda aynı zamanda yeni modelin mevcut nesildeki kolay kullanımdan ve konfordan kesinlikle taviz vermeyeceğini belirtti.

 

Honda’nın 2020 Jazz ile ilgili açıkladığı bilgiler şimdilik bu kadar. Ayrıca 1.5 litre hibrit sistemin Honda Insight ile paylaşılacağı biliniyor. Sistem 151 hp güç çıkışı ve 267 Nm tork sunuyor. Hibrit model Avrupa’da yeni nesil Jazz için tek seçenek olacak. Modelin “Fit” adıyla pazarlandığı ABD’de başka seçenekler de sunulacak.

 

Stil bakımından 2020 Jazz mevcut modelin evrimi olacak ancak biraz daha sportif bir görünüm verecek. Honda’nın daha yüksek yarı crossover bir versiyon çıkartacağına dair söylentiler de var. İç mekanda daha dijitalleştirilmiş bir konsol, büyük dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ve daha fazla sürüş yardım sistemi bulunacak.

 

Yeni Jazz’ın yanı sıra, Honda’nın Tokyo Otomobil Fuarı’ndaki standında “Honda e” elektrikli süper mininin Japonya versiyonları ve Accord sedan modeli de tanıtılacak. Accord şu anda Kuzey Amerika’da satışta, Japonya’da ise 2020’de hibrit sistemle çıkacak. Firma Japonya piyasasına 18 Ekim’de sunacağı yenilenen Freed MPV’yi de fuarda tanıtacak.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo