2021 Cupra Leon ST’den Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     27 Eylül 2019 02:40

Yeni Cupra Leon performans modeli için bir ST station versiyonu çıkacak. Son gelen casus fotoğraflar yeni Cupra Leon ST’nin yaklaştığının kanıtı.

2021 Cupra Leon ST’den Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelin bir prototipi İspanya’da ilk kez görüntülendi. Otomobil tamamen kamuflajlı olmasına rağmen oldukça iddialı görünüyor.

 

Ön kısım stili sürpriz sayılmaz çünkü yeni nesil Cupra Leon’un prototiplerini daha önce de test sırasında görmüştük ve station versiyon da benzer görünüyor. Öte yandan, bazı detaylar farklı. Bunlar arasında ön panjur deseni ve tamponun alt kısmındaki daha agresif stil sayılabilir.

 

Cupra Leon ST prototipi daha önce gördüğümüz Cupra Leon test otomobillerinden daha agresif görünüyor. Arka kısımda iki oval egzoz çıkışı yerine dört egzoz çıkışı bulunması da bu stili pekiştiriyor. Görüntülenen bu prototip en az 300 hp (296 hp) güç çıkışına sahip 2.0 litre turbo dört silindirli motorlu ve 7 ileri DSG çift debriyajlı otomatik şanzımanlı en üst donanım seviyesi olabilir.

 

Daha önce görüntülenen Cupra Leon prototipleri 245 PS (241 hp) plug-in hibrit sistemli giriş seviyesi versiyonlardı. Alaşım jantlar station versiyonda farklı bir tasarıma sahip ve üçüncü fren lambasının artık arka lambaların arasında olduğu görülüyor.

 

Şüphesiz, station versiyon hatchback’den daha pratik ve geniş bir seçenek olarak. Yeni çıkacak Cupra Leon ST selefinden daha uzun ve arka aks ile arka tampon arasında bolca metal var.

 

Yeni Cupra Leon ST’nin 2021 yılı başlarında bayilere gelmesi bekleniyor. Cupra Leon hatchback altı ay daha önce çıkacak. Yeni ST versiyonunun özellikle daha önce olduğu gibi 4x4 sistemle sunulacaksa beklemeye değer olduğunu söyleyebiliriz.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo