Volkswagen Yeni Golf’ün Station Versiyonunun da Olacağını Açıkladı

Ototeknikveri     27 Eylül 2019 04:31

Sekizinci nesil VW Golf’ün piyasaya çıkmasına az bir zaman kaldı. Firma yeni modelin bir station versiyonunun da olacağını açıkladı.

Volkswagen Yeni Golf’ün Station Versiyonunun da Olacağını Açıkladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018’e kadar uzanan bazı haberler yeni VW Golf’de üç kapılı ve station versiyonların bulunmayacağını iddia ediyordu. Firmadan gelen açıklama Golf Variant adı verilen station versiyonun bir yere gitmeyeceğini ortaya koymuş oldu.

 

Açıklamada Golf Variant’ın üretiminin Wolfsburg’daki ana fabrikaya kaydırılacağı da belirtildi.

Volkswagen Amerika kısa süre önce Golf Alltrack ve Golf SportWagen versiyonlarının 2019 model yılından sonra ABD’de satılmayacağını açıklamıştı. Bu da Mk8 Golf Variant’ın ABD’ye gitmeyeceği ve Avrupa ile sınırlı kalacağı anlamına geliyor. SUV’lerin ABD’deki Volkswagen satışlarında %50’den fazla payı olduğu düşünüldüğünde bu şaşırtıcı değil.

 

Pek çok kişi Volkswagen’in yeni Golf’ü Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtmasını bekliyordu ancak firma bunun yerine fuarda spot ışıklarını yeni ID.3 elektrikli modelinin üzerine tuttu. Yeni Golf Ekim ayı içinde sadece modelin kendisine özel bir etkinlikle tanıtılacak. Yeni modelin ilk örneklerinin yıl sonundan önce teslim edilmesi planlanıyor.

Dışarıdan bakıldığında Mk8 Golf mevcut nesilden çok farklı görünmüyor ve benzer bir tasarıma sahip. İç mekanda ise geniş dijital kontrol paneli ve multimedya sistemi için ikinci ekran gibi daha radikal değişiklikler var.

Son Güncelleme : 28 Eylül 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo