Mercedes-Benz C-Class All-Terrain Üretim Onayını Aldı

Ototeknikveri     01 Ekim 2019 06:35

Gelecek yıl çıkması beklenen beşinci nesil C-Serisi pek çok yenilikle gelecek, bunlar arasında All-Terrain versiyonu da bulunuyor.

Mercedes-Benz C-Class All-Terrain Üretim Onayını Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

C-Class All-Terrain sadece station gövde tipiyle satılacak, artırılmış yerden yükseklik, dış cephenin alt kısımlarında plastik kaplama, gövde altı koruması ve özel tamponlar gibi özelliklere sahip olacak. E-Class All-Terrain’in küçük kardeşi, Audi A4 Allroad gibi rakiplerle boy ölçüşecek.

 

Yeni model hakkında şimdilik fazla bilgi yok ancak tüm serinin kapsamlı şekilde güncelleneceği, segmente yeni teknolojiler getirmeye, yakıt tüketimi ve emisyonlarda iyileşme sağlamaya odaklanılacağı düşünülüyor.

Yeni dört silindirli benzinli ve dizel motorlar ve yarı hibrit teknolojisi seriye eklenecek. Hibrit ve plug-in hibrit modeller de planlar arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra C43 ve C63’ün yeni nesilleri, ilkinde altı silindirli yarı hibrit teknolojili sistem, ikincisinde AMG’nin 4.0 litre V8 motoruyla gelebilir.

Yeni C-Serisi radarlar, sensörler ve kameralar sayesinde otonom sürüş teknolojileri de içerecek. Yeni 3. seviye otonom teknoloji yeni S-Serisi ile birlikte 2020’de çıkacak. Bu sayede 130 km/s hıza kadar otomobilin tüm kontrolü belli süreler için yazılıma bırakılabilecek.

 

Son Güncelleme : 07 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo