BMW X5 M, X6 M ve X7 İçin Yeni M Performance Aksesuarları Çıkardı

Ototeknikveri     06 Ekim 2019 06:12

BMW SUV’leri için bir dizi yeni M Performance parçaları çıkardı. İki modelin görsel çekiciliği ve sportif karakteristiklerini daha da geliştirmek için tasarlanan yeni aksesuarlar stil yükseltmelerinden performansı artıran bileşenlere pek çok şeyi kapsıyor.

BMW X5 M, X6 M ve X7 İçin Yeni M Performance Aksesuarları Çıkardı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış cepheden başlarsak, X6, X6 M ve X5 M karbon fiber ile güçlendirilmiş ve parlak boyalı plastik bileşenler ile donatılabiliyor. Müşteriler yeni bir ön panjur, yan eşik plakaları ya da arka difüzör de sipariş edebiliyor. Modellere parlak siyah arka yüzgeç ve aynı renkte (sadece X5 M için) arka rüzgarlık da eklenebiliyor.

 

Standart X6 otomobilin yanlarından aşağı doğru inen donuk siyah detaylar ve özel M Performance logosuyla donatılabiliyor. X7 ise siyah şeritler ve opsiyonel karbon fiber ayna kapaklarıyla geliyor.

 

Kabine girdiğimizde X5 M ve X6 M modellerinin M Performance direksiyon simidi ile geldiğini görüyoruz. Direksiyon Alcantara ve opsiyonel karbon fiber kaplamayla geliyor. Ayrıca “karbon kumaş” kaplı vites geçiş çubukları da eklenebiliyor. M Performance yer paspasları ve paslanmaz çelik pedallar X6 ve X7’deki yenilikleri tamamlıyor. BMW bunları motor sporlarından ilham alan ekstra özellikler olarak tanımlıyor.

 

Performans cephesinde, X6 modeli X5 M ve X6 M için kullanılan fren sistemiyle donatılabiliyor. Sistem daha büyük ve hafif diskler sayesinde gelişmiş fren performansı sunuyor. Müşteriler aynı zamanda 22 inç boyutuna kadar büyüyen tekerlekler arasında da seçim yapabiliyor.

 

Alcantara kaplı anahtar tutucu, M Performance tekerlek çantaları ve yere logo yansıtabilen kapı projektörlerinde M Performance slaytları yeni aksesuarları tamamlıyor.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo