Yeni 2020 VW Golf 24 Ekim’de Tanıtılacak

Ototeknikveri     06 Ekim 2019 06:31

Uzun süredir beklenen sekizinci nesil 2020 VW Golf, 24 Ekim’de tanıtılacak.

Yeni 2020 VW Golf 24 Ekim’de Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen daha önce yeni Golf’ü geçen ay gerçekleşen Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtmayı planlamıştı ancak daha sonra fuarda tam elektrikli ID.3 modelini öne çıkarmaya karar verdi. Yeni Golf’ün 24 Ekim’de yapılacak tanıtımıysa Almanya’da Volkswagen’in merkezinin bulunduğu Wolfsburg’da yapılacak ve internetten canlı yayınlanacak.

 

Volkswagen’in yeni Golf’ü gizli tutmak için tüm çabalarına karşın geçtiğimiz aylarda casus fotoğrafçılar pek çok kez prototipleri kamuflajsız şekilde test edilirken görüntüledi. Geçen ay 2020 Golf GTE plug-in hibrit versiyonu tamamen kamuflajsız kameralara yakalandı.

Yakıtı en tutumlu kullanan versiyonu isteyenler GTE plug-in hibrit satın almak durumunda kalacak çünkü elektrikli e-Golf modeli şirket içi rekabeti önlemek için yerini yeni ID.3 modeline bıraktı. Golf GTE’nin plug-in hibrit sistemi Passat GTE ile aynı olacak. Bu da 154 hp gücünde, 1.4 litre, TSI turboşarjlı ve dört silindirli benzinli motor ile 113 hp elektrikli motorun ve 13 kWh pil paketinin birlikte sunulacağı anlamına geliyor. Sistem toplam 215 hp güç çıkışı ve 400 Nm tork sunuyor.

Yeni Golf station wagon dahil olmak üzere farklı gövde tiplerinde satılacak. Yüksek performanslı GTI ve Golf R versiyonları önümüzdeki yıllarda gelecek.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo