Audi Gizemli Bir Elektrikli e-Tron Konseptinden Teaser Yayınladı

Ototeknikveri     06 Ekim 2019 06:56

Audi üzerinde çalıştığı yeni elektrikli konsept otomobilden bir teaser yayınladı.

Audi Gizemli Bir Elektrikli e-Tron Konseptinden Teaser Yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Audi’nin yayınladığı teaser’da üretim modeli e-tron, Q4 e-tron konsepti ve e-tron GT konsepti görülüyor, bunların arkasındaysa üzeri örtülü gizemli konsept yer alıyor. Peki yeni konseptle ilgili neler söyleyebiliriz?

 

Öncelikle son zamanların elektrikli konsept otomobillerinden alıştığımız radikal dış cephe görünümü bu konseptte olmayabilir. Aslında bu konsept çok az değişiklikle üretime geçirilmeye hazır bir otomobil gibi görünüyor.

 

Audi’den bir kaynak otomobilin tasarımına hala son dokunuşların yapılacağını ve ön kısmın otomobilin diğer yerlerinden daha hazır olduğunu söyledi.

Yeni modelin A7 Sportback ile benzer boyutta olması, zemindeki pil paketi nedeniyle sadece tavanının biraz daha yüksek olması bekleniyor. Otomobil Audi ve Porsche’nin birlikte geliştirdiği PPE elektrikli platformunu kullanıyor. Audi ve Porsche’nin PPE platformu Porsche Taycan’ın ve Audi e-tron GT’nin J1 mimarisinden farklı ve sedan ya da SUV’ler gibi çeşitli gövde tiplerini destekliyor.

 

Otomobilin ne zaman tanıtılacağını henüz bilmiyoruz ancak gelecek yıl içinde tanıtılması büyük bir ihtimal. Birkaç yıl içinde de üretimine başlanabilir.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo