Toyota Prius Plug-in Tribrid Zamanı, Mekanı ve Mantığı Büküyor

Ototeknikveri     06 Ekim 2019 09:17

Toyota Prius genelde yavan ve heyecansız bulunan bir otomobil olarak görülüyor ancak kısa süre önce otomobilin modifiye edilmiş çok ilginç bir örneği görüntülendi.

Toyota Prius Plug-in Tribrid Zamanı, Mekanı ve Mantığı Büküyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Carscoops okuyucusu Gerardo tarafından İspanya’da görüntülenen ve düşük bütçeli filmlerden fırlamış gibi duran bu farklı Prius, pek çok başka değişikliğin yanı sıra metalik pencere çerçeveleri, krom kapı kolları, ayrıca kapı ve tekerlek kemerlerindeki gümüş detaylarla dikkat çekiyor.

 

Hibrit model satış sonrası ürünler kapsamındaki farklı tekerlekler ve çok renkli kaporta boyasına sahip. Krom yakıt tankı kapağı, süslü arka silecekler ve iki farklı rüzgarlık da öne çıkan özellikler arasında.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi, aracın sahibi sahte dörtlü egzoz çıkışları ve birisinde “Plug-in Tribrid” (üçlü melez) yazan çıkartmalara yer vermiş. Çamurluklar, Prius logolu koruyucu plaka ve arka tamponda metalik detaylar da yapılan modifikasyonlar arasında.

 

Karartılmış arka camlar ve yan pencere deflektörleri değişiklikleri tamamlıyor. Bu özellikler Prius’u daha güzel göstermese de en azından bir fonksiyona sahipler.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo