Yeni Renault Zoe Önceki Nesillerin Başarısını Öteye Taşıyor

Ototeknikveri     06 Ekim 2019 09:29

Renault elektrikli Zoe’yi Avrupa’da piyasaya ilk çıktığı 2012 yılından beri sürekli güncelliyor ancak bu son nesil modelin başarılı kariyerindeki en büyük değişikliklere sahip.

Yeni Renault Zoe Önceki Nesillerin Başarısını Öteye Taşıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

En önemli değişiklik yeni 52 kWh kapasiteli pil paketinin eklenmiş olması. Bu sayede Zoe tek şarjla 345 km gidebiliyor. Ayrıca 50 kW hızlı şarj özelliği de otomobile yeni eklendi ve 30 dakikada 145 km sürüş mesafesi kazandırıyor.

 

Yeni pile daha güçlü R135 elektrikli motor eşlik ediyor. Motorun güç çıkışı 135 PS, tork değeriyse 245 Nm. Bu donanımla Zoe 10 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor, azami hızıysa 140 km/s.

 

Giriş seviyesi Zoe R110 versiyonu önceki nesilden bildiğimiz 108 hp elektrikli motorla geliyor.

 

Küçük elektrikli otomobilin iç mekanı artık daha iyi kalite materyallerle donatılıyor ve yeni konsol tasarımı 9.3 inç ekranlı multimedya sistemiyle 10 inç dijital kontrol panelini de barındırıyor. Kablosuz telefon şarjı, Android Auto ve Apple CarPlay, ayrıca geri dönüştürülmüş materyallerden elde edilmiş döşemeler diğer yenilikler arasında.

 

Auto Express yeni Renault Zoe’yi test etme ve yorumlama fırsatı buldu. Otomobildeki yenilikler daha fazla müşterinin elektrikli otomobiller çağını yakalamasını sağlayacak gibi görünüyor.

Son Güncelleme : 07 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo