2020 Nissan Juke Kapsamlı Resim Galerisiyle Karşınızda

Ototeknikveri     07 Ekim 2019 08:01

Küçük crossover modeller, ana akım otomobil üreticileri için büyük birer para makinesi haline geldi. Nissan bunu çok iyi biliyor, çünkü segmenti neredeyse 10 yıl önce ilk nesil Juke ile yeniden tanımladı ve şimdi yeni nesille bunu bir seviye ileriye taşıyor.

2020 Nissan Juke Kapsamlı Resim Galerisiyle Karşınızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen ay tanıtılan 2020 Juke, genç ve dinamik bir yaklaşıma sahip, aynı zamanda tasarımındaki herkesin hoşuna gitmeyebilecek bazı abartılı yönleri geride bırakıyor. Hala genç bir müşteri kitlesini hedefleyen Nissan, 19 inçlik jantlar kullanırken, 11 farklı kaporta rengi ve 3 farklı tavan rengiyle çeşitli kombinasyonlar sunuyor.

 

Havadan güncellemeler, araç içi Wi-Fi, gelişmiş multimedya sistemi, ayrıca bazı fonksiyonları ve diğer özellikleri kontrol etmek ve izlemek için kullanılan akıllı telefon uygulaması sayesinde, yeni Juke, Nissan'ın şimdiye kadarki en bağlantılı aracı. Ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto, uydu navigasyon sistemi, Google Asistan uyumluluğu, Bose Personal Plus ses sistemi ve ProPilot yarı otonom sürüş güvenlik ve konfor sağlıyor.

 

Güvenlikten bahsetmişken, araçta Yaya ve Bisikletçi Tanıma, Akıllı Şerit Müdahalesi, Akıllı Hız Yardımı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Kör Nokta Müdahalesi ve Trafik İşareti Asistanlı Akıllı Acil Durum Freni bulunduğunu da belirtelim.

 

2020 Juke şimdilik sadece 1,0 litre, üç silindirli, turboşarjlı, benzinli motorla geliyor. 117 PS (115 hp / 86 kW) güç çıkışı ve 180 Nm tork (veya ekstra tork işleviyle 200 Nm) değerine sahip motor altı ileri manuel veya direksiyondan kontrol edilebilen yedi ileri çift debriyajlı otomatik şanzımanla çalışıyor. Otomobil eski WLTP test döngüsünde manuel şanzımanla 5.9 l / 100 km ve otomatik şanzımanla 6.0 l / 100 km yakıt tüketiyor.

 

Nissan yetkilileri, kardeş şirket Renault'nun Captur için planladığı bir hibrit versiyon da dahil olmak üzere farklı alternatifler de sunulacağını, ancak dizel seçeneğinin artık olmayacağını belirttiler.

 

Japon şirket, 2018'de ABD'de ilk nesil Juke modelini durdurarak yerine Kicks'i koydu. En azından şimdilik, Nissan'ın yeni Juke modelini Amerika'ya geri getirme planı yok.

 

Yeni Juke için İspanya'da medya mensuplarına özel bir etkinlik düzenlendi ve kısa süre içinde bu etkinlikten izlenim ve değerlendirmelerin gelmesi bekleniyor. O zamana kadar, Nissan tarafından yayınlanan ve yukarıda paylaşılan resim galerisini detaylı olarak inceleyeblirsiniz.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo