VW Atlas Cross Sport R-Line Yeni “R” Logosuyla Bu Cuma Çıkıyor

Ototeknikveri     08 Ekim 2019 11:10

Volkswagen Atlas Cross Sport R-Line modelini 11 Ekim Cuma günü tanıtacağını duyurdu.

VW Atlas Cross Sport R-Line Yeni “R” Logosuyla Bu Cuma Çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aynı isimli konseptten ilham alan Atlas Cross Sport, standart Atlas modelinin daha şık bir versiyonu. Model, performans alt markası için yeni bir başlangıcı simgeleyen yeni Volkswagen R logosuyla sunulacak.

 

VW R yöneticisi Jost Capito konuyla ilgili açıklamasında “Volkswagen R heyecanla ve keyifle ilgili bir marka ve gelecekte de bu duyguları Volkswagen’e entegre etme çabalarımızı sürdüreceğiz. Harika ürünler üzerinde çalışmak ve benzersiz bir müşteri deneyimi yaratmak için stratejik ve operatif bir yaklaşım benimsiyoruz.” diye konuştu.

Volkswagen Tasarım Merkezi’nde Klaus Bischoff liderliğindeki bir ekip tarafından geliştirilen yeni logo için, Teknik Geliştirme departmanı ve Volkswagen R Pazarlama Ekibi’nden de destek alındı. Yeni “R” logosu daha modern bir yaklaşım ve daha şık bir stil sunuyor. Tasarım en temel bileşenlerine sadeleştirilerek, özellikle dijital medya olmak üzere farklı amaçlar için esnek şekilde kullanılabilmesi için tasarlanmış.

Bischoff, R alt markası ve yeni logoyla ilgili “R model programımızın atletik yönünü vurguluyor ve R logosu estetik ve sportmenliği yansıtıyor. Aynı zamanda yeni Volkswagen logosu gibi netlik, şeffaflık ve karizmayı da simgeliyor.” diye konuştu.

Atlas Cross Sport’un yanı sıra, yeni R logosu marka içindeki diğer performans odaklı modellerde de kullanılacak. Bunlar arasında yeni Golf R ve beş yıl içinde çıkması beklenen ID.3 R elektrikli ve performans odaklı hatchback de bulunacak. Firma plug-in hibrit sistemli bir Touareg R modeli de planlıyor.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo