Lexus’un Yeni Elektrikli Konseptinden Tokyo Öncesi Yeni Teaser

Ototeknikveri     09 Ekim 2019 11:09

2019 Tokyo Motor Show 23 Ekim günü kapılarını açacak ve pek çok yeni dünya prömiyerine ev sahipliği yapacak. Bunlardan birisi de Lexus’un yeni elektrikli otomobil konsepti olacak.

Lexus’un Yeni Elektrikli Konseptinden Tokyo Öncesi Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Henüz adı açıklanmayan otomobil pilli elektrikli ve otonom sürüş teknolojisiyle çalışıyor.

 

Otomobilden yayınlanan teaser’la birlikte kısa bir de açıklama yapıldı. Lexus açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Elektrifikasyon ve otonom sürüş gibi teknolojilerdeki gelişmelerden faydalanan elektrikli konsept Lexus’un gelecek vizyonuna bir bakış atmamızı sağlıyor. Bu vizyon sürüşle olduğu kadar benzersiz biçimde sunulan lüks deneyimlerle de ilgilenen müşterilere hitap ediyor.”

 

Teaser otomobilin ön kısmını gösteriyor ve burada ön tamponda geniş kırışıklıklar ile ince farlar göze çarpıyor. Bu resimden konseptin şeklini tam olarak söylemek zor ancak ilk bakışta 2015’te tanıtılan LF-SA konseptini andırdığı söylenebilir. Eğer benzerlik doğruysa dört kişi kapasiteli, sürücü odaklı bir küçük hatchback otomobile bakıyoruz. Araçta crystalline kontrol paneli ve hologram ekran gibi yeni teknolojilerin de bulunması bekleniyor.

Şimdilik farklı bir kaporta tipi olasılığını da göz önünde bulundurmak gerek. Her durumda, detaylar gelene kadar bu resim ve video ile hayal gücümüzü kullanacağız.

 

 

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo