2020 VW Golf Mk8’in Resmi Çizimlerinde Yeni Bir Şey Yok

Ototeknikveri     10 Ekim 2019 09:10

Fotoğraflardan görmediğimiz pek bir şey kalmamış olsa da, Volkswagen yeni nesil Golf’ün resmi çizimlerini yayınladı.

2020 VW Golf Mk8’in Resmi Çizimlerinde Yeni Bir Şey Yok
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

24 Ekim’de tanıtılacak ve Aralık ayında satışa çıkacak 2020 Golf, teknoloji ve bağlantı özellikleri bakımından trendleri yeniden belirlemeye hazırlanıyor.

 

Otomobilin iç mekanı tamamen yenilenirken, alüminyum ve krom yüzeylere sahip, geniş bir multimedya ekranı, dijital kontrol paneli ve göstergelerin yanında küçük bir ekranla daha gelen yeni bir konsol tasarımı kullanılmış.

 

Klima sistemini kontrol etmek için ana ekranın altındaki dokunmaya duyarlı özel düğmeleri kullanmak gerekiyor. Biraz daha aşağıya indiğimizde Volkswagen’in bazı fiziksel düğmelere yer verdiğini görüyoruz. Ortada vites kolu, bardak tutucu, daha fazla fiziksel düğme ve ambiyans aydınlatmasının çevrelediği bir depolama anaı görülüyor.

Yeni üç kollu direksiyon simidi alüminyum çerçeveli, ayrıca her iki tarafında bir dizi düğmeyle geliyor. Bu düğmeler seyir kontrolü, dijital göstergeler, radyo istasyonu ya da şarkı geçişi, ses kısma ve yükseltme, sesli komutlar gibi özelliklere erişim için kullanılıyor.

2020 Golf’ün dış cephesinde evrimsel bir stil göze çarpıyor. Otomobil gerçekte çizimlerdekinden daha az agresif ve dinamik. Volkswagen otomobilin her yanıyla bir Golf olarak anında tanındığına dikkat çekiyor. Yeni modelin her iki ucunda da benzer şekilde paneller ancak daha dikkat çekici değişiklikler bulunuyor.

Ford Focus, Opel Astra, Renault Megane, Peugeot 3008, Hyundai i30 ve Mazda3 gibi modellerle yarışacak yeni VW Golf, gücünü bir dizi benzinli ve dizel motorun yanı sıra Passat GTE ile aynı sistemi kullanan plug-in hibrit güç aktarma organlarından alıyor. Gelecek yıl seriye Golf GTI ve Golf R performans odaklı hatchback modelleri de katılacak.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo