2021 Mitsubishi Outlander Böyle Görünebilir

Ototeknikveri     10 Ekim 2019 09:49

Mitsubishi’nin yeni 2021 Outlander crossover modelini prototip formunda yeni yeni görmeye başladık. Otomobil henüz tamamen yeniden tasarlanmış dış cephesini kamuflajla gizliyor.

2021 Mitsubishi Outlander Böyle Görünebilir
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Modelin tasarımı bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda Engelberg Tourer konseptiyle tanıtılmıştı. Öte yandan, beklendiği gibi Outlander konsept kadar sıradışı görünmeyecek.

 

Kolesa’nın hazırladığı dijital çizimin yeni modeli oldukça isabetli şekilde betimlediğini düşünüyoruz. Crossover çizimde büyük Dynamic Shield ön panjuru, ayrık farları, ince dönüş sinyalleri, kapıya monte edilmiş dış aynaları ve yüzer tipte arka sütunuyla görülüyor. Bu sütun stili Engelberg Tourer konseptinde belirgin şekilde görünüyordu ancak prototipte bulunup bulunmadığı henüz tam anlaşılamıyor.

 

Arka kısım tasarımında bagaj kapağının şeklinin isabetli olduğu, arka lambaların da en azından şimdilik gördüğümüz kadarıyla prototip ile uyuştuğu anlaşılıyor.

Genel olarak, yeni nesil Mitsubishi Outlander selefinden daha dinamik bir ürün olacak biçimde şekilleniyor ve daha belirgin tekerlek kemerleri de bu görünüme katkı sağlıyor.

 

Yeni modelin Nissan Rogue ile aynı platformu kullanması muhtemel ancak iki firmanın güç aktarım organlarını da paylaşıp paylaşmayacağı henüz bilinmiyor. Bir plug-in hibrit versiyon sunulmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

 

Mitsubishi Kuzey Amerika’nın ürün yöneticisi yeni nesil Outlander’da bolca ilk kez uygulanan yeni fikirler bulunduğunu, öncülük ettiği teknolojilerin paylaşılacağını belirtiyor.

 

Mitsubishi 2021 Outlander’ı gelecek yıl içinde tanıtacak. Yeni model Toyota RAV4 ve Honda CR-V gibi modellerle rekabet edecek.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo