Yeni Bentley Flying Spur Blackline Versiyonu Hazır

Ototeknikveri     10 Ekim 2019 11:05

Bentley Flying Spur Blackline ile müşterilerine otomobilin dış cephesindeki bolca parlak krom yerine siyah rengi tercih etme imkanı sunuyor.

Yeni Bentley Flying Spur Blackline Versiyonu Hazır
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Siyah renk kulllanımı ikonik Flying B maskotundan ızgaraya, yan pencere kenarlarına, kapı altlarından arka tampona, ön ve arka lamba çevrelerine, kapı kollarına, kanatlardaki havalandırmalara ve egzoz çıkışlarına kadar hemen hemen her yerde dikkat çekiyor.

 

Yeni Bentley Flying Spur Blackline ayrıca standart 21 inç üç kollu alaşım jantlarla geliyor, opsiyonel olarak 22 inç jantlar da alınabiliyor. Müşteriler 17 standart dış cephe rengi ve 13 ekstra renk arasından seçim yapabiliyor.

 

Bentley Continental GT’de Blackline versiyonu ile elde ettiği başarıyı tekrarlamak istiyor. Yılın başlangıcından bu yana tüm GT siparişlerinin %30’unu Blackline oluşturdu.

Yeni Flying Spur “dünyanın en gelişmiş lüks Grand Touring spor sedan otomobili” olma iddiasını taşıyor. Otomobil yolda heybetli bir duruş sergilerken sınıfında lider kalitede bir iç mekan ve yeni teknolojiler de sunuyor.

El işçiliğiyle yapılmış kabin 15 farklı döşeme rengi seçeneğiyle alınabiliyor. Ayrıca kabinde 12.3 inç kişiselleştirilebilir döner ekranlı multimedya sistemi de bulunuyor. Bu özellik ilk kez Continental GT’de sunulmuştu.

Yeni bir şasi kullanan Flying Spur ilk kez dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. Otomobilde ayrıca Bentley Dynamic Ride süspansiyon ve modern sürüş yardım sistemleri bulunuyor.

Yeni model gücünü çift turbo 6.0 litre W12 motordan alıyor. Motor 626 hp (635 PS) güç çıkışı ve 900 Nm tork değerine sahip. Buna sekiz vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bu donanımla Flying Spur sadece 3.7 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 333 km/s.

Yeni Blackline versiyonu Avrupa’da 3550 euro ek fiyatla satın alınabiliyor.

Son Güncelleme : 11 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo