2020 Audi E-Tron Sportback Casus Fotoğraflarla Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     13 Ekim 2019 04:23

Audi’nin elektrikli e-tron ailesinin yeni üyesi piyasaya çıkmaya hazır ve son gelen fotoğraflar da bunu kanıtlıyor.

2020 Audi E-Tron Sportback Casus Fotoğraflarla Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2020 Audi e-tron Sportback casus fotoğrafçılar tarafından tamamen kamuflajsız görüntülendi. Otomobilin sadece farları ve yan pencerelerinde ufak siyah bant vardı. 19 Kasım’da Los Angeles Otomobil Fuarı’nda çıkması beklenen e-tron Sportback e-tron SUV’nin coupe stili versiyonu ve prototipe baktığımızda da bu açıkça görülüyor.

 

Otomobilin önemli tasarım özellikleri arasında yan pencere çzigisinin şeklini değiştiren eğimli tavan çizgisi ve e-tron’dan tamamen farklı arka kısım göze çarpıyor.

 

Otomobilin yüzü geleneksel kardeşiyle oldukça benzer, arka kısımdaysa fastback stili görülüyor. Bu da tamamen yeni bagaj kapağı tasarımı ve yenilenen arka lambalar anlamına geliyor. Görüntülenen prototip tüm alt kısmında gri kaplamayla daha heybetli bir duruş sergiliyor.

E-tron ile olduğu gibi, Sportback versiyonu da yanlarda arka görüş kameralarıyla geliyor. İç mekanı henüz göremiyoruz ancak prototip sağdan direksiyonlu bir versiyon. İç mekanın da standart e-tron ile benzer olması bekleniyor.

Sportback’in standart e-tron SUV ile ortak bir diğer noktası da elektrikli sürüş sistemi olacak. Otomobilde iki elektrikli motor toplam 355 hp (265 kW / 360 PS) güç çıkışı sunuluyor. “Boost Mode” ile bu 402 hp (300 kW / 408 PS) olacak şekilde yükseltilebiliyor. Bu mod seçildiğinde Audi e-tron 5.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor.

Sürüş mesafesinin de benzer şekilde 348 km civarında olması bekleniyor. Bu çok etkileyici olmasa da e-tron 150 kW hızlı şarj özelliğine sahip ve sadece 30 dakikada 262 km sürüş mesafesi elde edilebiliyor.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo