2020 VW Golf Sürpriz Yaptı

Ototeknikveri     15 Ekim 2019 03:59

Yeni sekizinci nesil VW Golf 24 Ekim’de tanıtılacak ancak fotoğrafları şimdiden sosyal medyada dönmeye başladı.

2020 VW Golf Sürpriz Yaptı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Golf Mk8 daha önce de çok az kamuflajla hatta kamuflajsız görüntülenmişti. Son fotoğraflar otomobilin tasarımına bu güne kadarki en net bakışı atmamızı sağlıyor.

 

Facebook’da Volkswagen’in Çekya hayran sayfası tarafından yayınlanan fotoğraflarda farlar da ilk kez açıkça görülüyor. Ön panjurdaki yatay şerit otomobilin genişliğini görsel olarak daha da pekiştiriyor. Hemen aşağıda tamponda da yatay şeritler bulunuyor ve bunların bazıları kısmen ya da tamamen otomobilin rengiyle aynı.

Görüntülenen otomobilin hangi donanım seviyesinden olduğunu bilmiyoruz ancak giriş seviyesi olması muhtemel. Pencere kenarlarının siyah ve tekerleklerin nispeten küçük olması bu izlenimi uyandırıyor. Yandan bakıldığında 2020 Golf önceki nesilden çok da farklı görünmüyor. En dikkat çeken değişiklik yan aynaların kapılarda eskisinden daha aşağıda konumlandırılmış olması.

 

İç mekanda ise sürücü odaklı kokpit oldukça yüksek teknolojili ve modern görünüyor. Eğer bu gerçekten giriş seviyesi versiyon ise (manuel vites kolu da bu fikri pekiştiriyor), Volkswagen ucuz görünmeyen bir kabine imza attığı için kutlanmalı. Golf Mk8’in zaten devrimsel bir tasarıma sahip olacağı düşünülmüyordu ancak otomobil meraklılarının yeni tasarımı nasıl bulacağı merak konusu.

Son Güncelleme : 17 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo