2021 Hyundai Tucson Kamuflajsız Yakalandı

Ototeknikveri     15 Ekim 2019 08:13

2021 Hyundai Tucson’ın tasarımında radikal bir değişiklik bekleniyordu. Son gelen casus fotoğraflar bunu doğruladı.

2021 Hyundai Tucson Kamuflajsız Yakalandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bugüne kadar yeni Hyundai Tucson’ın tasarımını çok net göremiyorduk ancak kamuflajını çıkartan otomobilin sıra dışı bir ön kısma sahip olduğunu, dev ön panjur ve onu çevreleyen ayrık farları artık biliyoruz. Son görüntülenen prototiplerde kamuflajın daha az olması otomobilin geliştirme sürecinde ilerlenerek yeni bir aşamaya geçildiğini işaret ediyor.

 

Nürburgring Nordschleife’de (aile tipi kompakt crossover modeller bile burada testlerden geçiriliyor) görüntülenen 2021 Tucson önceki nesilden daha sportif bir duruşa sahip. Daha meyilli tavan çizgisi ve coupe benzeri pencere çizgisi (üçüncü yan pencere son şeklini gizliyor gibi görünse de) bu duruşa katkı sağlıyor. Arka lambaların son şeklinin burada görünen gibi olmayacağını düşünüyoruz.

Ön kısım yeni Santa Fe ile Nexo’nun bir karışımı gibi görünüyor. Venue modelinden de bazı noktalar var.

 

Yeni nesil Hyundai Tucson güç aktarım organları, güvenlik teknolojileri ve bağlantı bakımından da yeniliklerle gelecek. Kuzey Amerika’da motor serisinde yeni Theta3 2.5 litre motorun doğal emişli ve turboşarjlı formlarda sunulması, buna 8 vitesli otomatik şanzımanın eşlik etmesi bekleniyor.

Avrupa’da ise 1.6 litre GDI dört silindirli motorun güncellenmiş versiyonu ile 1.6 litre T-GDI turbo dört silindirli motor ve muhtemelen bir dizel seçenek bulunabilir. Yeni Sonata’dan gelecek 2.0 Gdi HEV hibrit sistem de olasılıklar arasında bulunuyor.

Yeni Tucson önden çekişli ve dört çekişli sürüş sistemi seçenekleriyle 2020 yılında çıkacak.

Son Güncelleme : 17 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo