2020 Honda Jazz’dan Yeni Teaser

Ototeknikveri     17 Ekim 2019 01:57

Mevcut Honda Jazz yerini dördüncü nesle bırakmak üzere. Yeni model 23 Ekim’de 2019 Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak.

2020 Honda Jazz’dan Yeni Teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma fuarın hemen öncesinde yeni Honda Jazz’dan bir teaser yayınladı. İlk bakışta otomobilin önceki nesil ile aynı göründüğünü düşünebilirsiniz ancak daha önce çıkan casus fotoğraflar yeni neslin oldukça farklı olduğunu gösteriyordu. Ön ve arka kısımlarda belirgin değişiklikler, genel olarak daha kıvrımlı bir stil, daha büyük yan pencereler, daha ince A sütunları ve iki çubuklu bir ön panjur ilk göze çarpan değişiklikler arasında.

 

İç mekanda Honda’nın yeni yarı kompakt hatchback modeli yeniden tasarlanan konsol, yeni kontrol düğmeleri ve göstergeler ve multimedya sistemiyle geliyor. Direksiyon simidi de yenilenmiş, ayrıca farklı döşeme seçenekleri ve metalik yüzeyler iç mekana lüks bir hava katıyor.

2020 Honda Jazz iki motorlu hibrit sistemle geliyor. Firmaya göre sistem “güçlü ve sorunsuz sürüş performansıyla etkleyici yakıt tasarrufu” sunuyor. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da sistemin Insight ile paylaşıldığı tahmin ediliyor. Toplam 151 hp güç çıkışı ve 267 Nm tork sunan hibrit sistem eCVT şanzımanla geliyor.

Honda Jazz’ın Tokyo Otomobil Fuarı’ndaki tanıtımıyla aynı anda Amsterdam’da da bir medya sunumu yapılacak. Tanıtım internetten canlı olarak da yayınlanacak. Tokyo Otomobil Fuarı’nda yeni Jazz’a Honda Accord ve Honda e modelleri de eşlik edecek.

Son Güncelleme : 17 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo