2020 Honda Freed Japonya’da Crosstar Versiyonu İle Güncellendi

Ototeknikveri     18 Ekim 2019 11:20

Honda Freed Japonya’da ve birkaç diğer Asya piyasasında satılan bir kompakt minivan modeli. Japon otomobil üreticisi modeli güncelledi ve yeni SUV stili Crosstar versiyonunu ekledi.

2020 Honda Freed Japonya’da Crosstar Versiyonu İle Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda Jazz ile aynı platformu paylaşan ikinci nesil Freed güncellenmiş haliyle gelecek hafta Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. 2020 Freed serisinin en dikkat çeken üyesi yeni crossover stili Crosstar olacak.

 

Bu versiyonda kendine has stil özellikleri bulunuyor. Bunlar arasında ön panjur, tamponlarda koruyucu plakalar, tavan rayları, alaşım jantlar, LED sis lambaları, gri renkte kapı kolları ve ayna kapakları dikkat çekiyor. Freed Crosstar ayrıca yan eteklerde siyah plastik kaplamaya sahip. İç mekanda konsolda ahşap benzeri özel kaplama ve koltuklar için “dijital” desenli özel döşemeler kullanılmış.

Normal 2020 Honda Freed modelleriyse yeni ön panjur, revize edilmiş bir kaput, yeni ön tampon ve alt ızgara ile geliyor. İç mekanda ahşap (ceviz) benzeri kaplama ve yeni döşeme seçenekleri var.

 

Tüm modeller şimdi standart olarak Honda Sensing güvenlik sistemleriyle geliyor. Ayrıca adaptif seyir kontrolü fonksiyonu hızlanma ve yavaşlama anlarında daha yumuşak bir his verecek şekilde revize edilmiş.

Motor seçenekleri aynı kalıyor. Bunlar 129 PS (127 hp) 1.5 litre dört silindirli benzinli motor ve 110 PS (108 hp) 1.5 litre Atkinson döngülü hibrit sistemden oluşuyor. Benzinli motor CVT şanzımanla çalışırken, hibrit sistem 7 vitesli DCT şanzımanla geliyor. Her iki seçenek de önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemiyle alınabiliyor.

Honda Freed’in altı kişilik giriş seviyesi modeli 1.5 litre benzinli motorla 18.420 dolar’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Freed dört, beş, altı ya da yedi kişilik konfigürasyonlarla alınabiliyor.

Son Güncelleme : 21 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo