Uniti One’ın Fiyatı Belli Oldu

Ototeknikveri     20 Ekim 2019 04:09

Uniti One için Kuzey Avrupa piyasaları ve İngiltere’de konfigüratör yayınlandı ve siparişler alınmaya başlandı. Bütün ekstra özellikler seçildiğinde otomobilin fiyatı maksimum 26 bin euro’ya kadar çıkıyor.

Uniti One’ın Fiyatı Belli Oldu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdiden binlerce insan otomobil için bekleme listesine adını yazdırdı. En çok hangi konfigürasyonun popüler olduğu ise henüz bilinmiyor.

 

Vergi ve teşvikler olmadan otomobiln başlangıç fiyatı 17.767 euro olarak belirlenmiş. Konfigüratörde LED farlar, ısıtmalı ön koltuk, Comfort yer döşemesine, altı hoparlörlü ses sistemi, 24 kWh pil paketi, hızlı şarj (22 kW), kış lastikleri ve klima gibi tüm opsiyonel ekstralar seçildiğinde maksimum fiyat 25.947 euro oluyor. Elbette bu özellikler olmadan ya da bazılarını seçerek çok daha düşük fiyatlar da elde edilebiliyor.

 

Uniti CEO’su Lewis Horne yeni modelin gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, “Benzersiz elektrikli şehir otomobilimiz Uniti One için gerçekten heyecanlıyız. Uzun zamandır bu an için hazırlanıyorduk.” dedi.

 

30 Kasım’a kadar otomobil için %50 depozito yatıran müşteriler Uniti’nin özel Kurucular Kulübü’ne girmiş sayılacak ve tüm yazılım uygulamalarını, yazılım güncellemelerini ve çeşitli geliştirmeleri ömür boyu ücretsiz alabilecek. Ayrıca özel etkinliklerde ve bazı hizmetlerde bu kişilere ayrıcalık sağlanacak.

 

Uniti One 2020 yılının ortalarından itibaren araç sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

Son Güncelleme : 21 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo