2021 Nissan X-Trail (Rogue): Ön Yüzü Juke Gibi, İç Mekanı Zengin

Ototeknikveri     20 Ekim 2019 11:21

Yeni 2021 Nissan Rogue bir dizi casus fotoğrafla ortaya çıktı. Otomobil bu kez farklı bir kamuflajla yakalandı ve ilk kez iç mekanını da gösterdi.

2021 Nissan X-Trail (Rogue): Ön Yüzü Juke Gibi, İç Mekanı Zengin
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2021 Rogue en son testlerde görüntülenmişti ve siyah – beyaz kamuflajla kaplıydı. Bu kez sadece siyah kamuflaj kullandığı görüldü. Özellikle ön kısımdan şimdiye kadarki en net görüntüler geldi.

 

Ön kısmın yeni Juke ile benzerliği oldukça çarpıcı. Yeni Rogue V-Motion ön panjurun son şeklini benimsiyor, ön panjur tamponun derinliklerine kadar uzanıyor. Alt ızgara ve ayrık farlar da Juke modelini andırıyor.

 

LED gündüz farları en üstte konumlandırılmış ve yine Juke ile aynı görünüme sahip. Ana farlar bu kez yuvarlak değil dikdörtgen biçimli ancak Nissan henüz asıl tasarımı gizliyor da olabilir.

 

2021 Rogue arkaya doğru yükselen bel çizgisi ve hafifçe eğimli tavan çizgisiyle yandan oldukça dinamik görünüyor. Şişkin tekerlek kemerleri sadece ön kısımda görülüyor. Bazı kısımlar prototipte kasten kullanılmamış olabilir ve otomobilin son şeklinde daha farklı bir tasarım görebiliriz.

 

Arka kısımda bagaj kapağı üzerindeki cam yeterince büyük görünüyor, dolayısıyla arkada sürücünün görüşü açısından bir sıkıntı olmayacaktır. Tavan rüzgarlığı öncekinden daha iyi görünüyor. Arka lambalarda ise daha yatay bir tasarım dikkat çekiyor. Genel olarak 2021 Rogue!un sportif bir dış tasarım sergilediğini söyleyebiliriz.

 

Fotoğrafçılar iç mekanı da görüntülemeyi başarmış. Yüksek teknolojili konsol tam dijital kontrol paneli ve altında fiziksel düğmeler bulunan dev bir dokunmatik ekranla geliyor. Kısa ancak kalın vites kolu sektördeki trendi takip ediyor, bunun yakınında multimedya sistemi için olduğunu düşündüğümüz bir döner düğme de var.

 

Yeni Rogue gelecek yıl içinde 2021 model yılına dönük olarak tanıtılacak. Otomobilde yeni bir motor mu kullanılacak yoksa 170 hp 2.5 litre dört silindirli motor mu devam edecek henüz bilinmiyor. CVT şanzıman kullanılması büyük bir ihtimal gibi görünürken, kapsamlı güvenlik teknolojileri de bekleniyor.

Son Güncelleme : 21 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo