Volkswagen Beetle Final Edition’ı İyi Bir Amaç İçin Müzayedeye Çıkardı

Ototeknikveri     20 Ekim 2019 11:36

Volkswagen Beetle üretimini Final Edition ile sonlandırmıştı. Üç ay önce otomobilin en son örneği Meksika’da üretim bandından indi. Bu otomobil geçtiğimiz hafta sonu Chattanooga MotorCar Festivali’nde açık artırmaya çıkartıldı.

Volkswagen Beetle Final Edition’ı İyi Bir Amaç İçin Müzayedeye Çıkardı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Açık artırmadan elde edilecek gelir Erlanger Sinirbilimi Enstitüsü’ne bağışlanacak. Burada uzmanlar her yaştan nörolojik rahatsızlıkları olan bireyleri görüntüleme teknolojisindeki en yeni teknolojilerle teşhis koyarak ve kişisel planlar oluşturarak tedavi ediyor.

 

Volkswagen Grubu Amerika CEO’su Scott Keogh, açık artırma için “Böyle anlamlı bir amaç için para toplamış olmaktan çok mutluyuz. Erlanger Sinirbilimi Enstitüsü için başka çalışmalar yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

Beetle Final Edition iki farklı gövde tipinde (coupe ve cabrio) sunulmuştu. İlk nesil Beetle’dan ilham alan otomobil 2.0 litre TSI benzinli dört silindirli motor kullanıyor. Motorun güç çıkışı 174 hp, tork değeriyse 250 Nm. Altı vitesli otomatik şanzıman motora eşlik ediyor. Bu donanımla otomobil şehirde 9.1 litre, otobanda 7.1 litre, ortalama 8.1 litre/100 km yakıt tüketiyor.

Festivaldeki etkinliklerin yanı sıra Volkswagen Chattanooga fabrikasında Atlas Cross Sport modelini de tanıttı. Şu anda 3800 çalışanın bulunduğu fabrikaya yeni model için 2.6 milyar dolar yatırım yapıldı. Yeni SUV Atlas ve Passat ile aynı üretim bantlarından çıkacak ve bahar aylarında teslim edilecek.

Son Güncelleme : 21 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo