İşte Yeni 2020 Subaru Levorg Karşınızda

Ototeknikveri     22 Ekim 2019 06:21

Geçen ay Subaru yeni 2020 Levorg kompakt station wagon modelinden bir teaser yayınlamıştı. Bu görselden otomobilin belirgin tekerlek kemerleri, büyük bir tavan rüzgarlığı ve yeni grafiklere sahip, yatay yerleştirilmiş arka lambalarla geleceğini anlamıştık.

İşte Yeni 2020 Subaru Levorg Karşınızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Japon otomobil üreticisinin 2020 Levorg’u yarın (23 Ekim) Tokyo Otomobil Fuarı’nda üretim öncesi formunda tanıtması bekleniyor. Otomobilin stili az ya da çok son şeklini almış durumda ve üretime hazır.

 

Web Car isimli Japon otomobil haberleri sitesi yeni Levorg’u net şekilde gösteren yeni bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta otomobilin öncekine kıyasla daha köşeli bir tasarıma sahip olduğu görülüyor.

 

Tasarım size tanıdık geldiyse bunun sebebi hem tipik bir Subaru tasarımı olması, hem de geçen yılki VIZIV Tourer konseptinden pek çok öğe taşıyor olması. Altıgen ön panjur, öne doğru atılan duruş ve dikkat çeken çamurluklar konseptle neredeyse aynı.

 

VIZIV konsepti 2018’de tanıtıldığında kompakt ya da orta boy bir station üretim modeline dönüşebileceği tahmin edilmişti. Yerini almak için ilk akla gelen model de Levorg olmuştu.

VIZIV Tourer konsepti gibi, yeni Levorg geniş kapsamlı sürüş yardım teknolojileriyle otomobil meraklılarını etkileyecek. Geliştirilmiş EyeSight sistemi, ayrıca güncellenen radar ve navigasyon sistemleri de bunların arasında bulunuyor.

 

Subaru’ya göre, 2020 Levorg gibi modeller “herkesin otomobil sürmekten istediği gibi ve tam bir keyif alabileceği bir geleceği haber veriyor”. Bu ifadede yarı otonom sürüş yeteneklerine bir gönderme var.

 

Subaru şu anda Levorg’u Japonya, Avrupa, Avustralya ve bazı Asya piyasalarında satıyor. Otomobil ABD’de bulunmuyor.

Son Güncelleme : 22 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo