2020 Mazda CX-8 Yeni Özellikler ve Özel Versiyonla Güncellendi

Ototeknikveri     23 Ekim 2019 10:58

Japonya’da tanıtılmasından iki yıl sonra, Mazda CX-8 güncellendi. Güncellenen model şimdiden Japonya’da satışa çıktı ve teslimatlar gelecek ayın sonunda başlayacak.

2020 Mazda CX-8 Yeni Özellikler ve Özel Versiyonla Güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2019 Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılan üç oturma sıralı SUV 27.153 dolar - 45.046 dolar fiyat aralığında farklı versiyonlarla sunuluyor.

 

Üçüncü sıradaki koltuklara tek dokunuşla kolay erişim, ikinci sırada ısıtmalı koltuklar, bardak tutucular ve USB portları, Nappa deri sürücü koltuğu, bazı versiyonlarda siyah deri döşeme ve üçüncü sıra için de USB portları yenilikler arasında.

 

Tavanda ekstra izolasyon, bazı donanım seviyelerinde opsiyonel elektrikli sunroof ve 8 inç ana ekran gibi özellikler de konforlu deneyimi pekiştiriyor. Modelde Bose lüks ses sistemi de sunuluyor.

Tüm motor seçenekleri önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemiyle seçilebiliyor. Dört çekişli seçenek Off-Road Çekiş Asistanı sistemiyle geliyor.

Güncellemeyle birlikte seriye Exclusive Mode özel versiyonu da katıldı. Serinin en üzerinde konumlanan bu versiyon özellikle ikinci koltuk sırasına bazı konfor ve kolay kullanım özellikleri ekliyor. Bunlar arasında havalandırma, elektrikli koltuk kaydırma ve yatırma ayarları, üçüncü sıraya kolay geçiş için tek dokunuşla ikinci sırayı katlama gibi özellikler var.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo