2020 Volkswagen Golf Mk8 Paketinden Çıktı!

Ototeknikveri     24 Ekim 2019 03:31

Volkswagen yepyeni sekizinci nesil Golf'ü tanıttı. Yeni modelden kapsamlı bir resim galerisi internette yayınlandı.

2020 Volkswagen Golf Mk8 Paketinden Çıktı!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar otomobilin prototiplerini daha önce çok kez görüntülediği için fazla şaşırtıcı bir şey yok ancak otomobilin son halinin oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz.

 

Ön kısım anında tanınıyor ancak tasarımcılar burada ufak bir kaç değişiklik yapmış. Farlar tamamen yeni ve şık gündüz sürüş farlarının yanı sıra daha ince bir tasarıma sahip. Öncekinden daha küçük görünen ve daha belirgin bir Volkswagen logosuna sahip revize edilmiş ön panjur da dikkat çekiyor.

 

Aşağıda, gövdeyle aynı renkte ve krom detaylara sahip geniş bir merkezi hava girişi görülüyor. Bu model aynı zamanda öncekinden daha farklı yeni bir kaputa sahip.

 

2020 Golf daha şık bir kaporta ve daha belirgin bir omuz çizgisi benimsediğinden, evrimsel tasarım A direği boyunca devam ediyor. Model ayrıca şimdi kapı kollarını kesen dinamik bir karakter çizgisine sahip. Camlı kısımlar öncekinden daha sportif görünüyor ve belirgin C sütunu devam ediyor.

 

Dış cephede Golf 8 yeni bir bagaj kapağı, revize edilmiş arka lambalar ve daha eğimli bir arka cama sahip. Ayrıca tamponda bazı yumuşak değişiklikler ve sahte ikili egzoz sistemi görülüyor.

 

Golf GTE plug-in hibrit otomobil petek desenli daha sportif bir ön panjurla biraz farklı bir tasarıma sahip. Ön çamurlukta aerodinamik yan eteklerin yanı sıra bir şarj portu da var.

 

Bazı stil öğeleri, ön hava girişi çevresinde siyah kaplama bulunan Golf R Line ile paylaşılıyor. Model ayrıca daha sportif bir arka kısma ve gerçek bir egzoz sistemine sahip.

 

Dış tasarım oldukça evrimsel olsa da, kabinde daha büyük değişiklikler var. Sürücüler, yeni bir direksiyonun arkasında duruyor ve dijital bir gösterge grubu ile daha modern, bağımsız bir multimedya sistemi kullanabiliyorlar.

 

Gösterge paneli de yenilenmiş ve yolcu tarafında aydınlatmalı bir vurgu ile kademeli bir tasarıma sahip. Ayrıca ince hava girişlerini, metal detayları ve yeni kontrol düğmelerini görüyoruz.

 

Tam detaylar yarın açıklanacak, ancak arabanın 428 cm uzunluğunda ve 146 cm yüksekliğinde olduğu biliniyor. Aks mesafesiyse 284 cm. Golf 7'nin aks mesafesi 264 cm'di, dolayısıyla burada önemli bir artış olduğu anlaşılıyor.

 

Farklı motorlardan oluşan bir ürün yelpazesi mevcut olacak ve 1.0 litrelik üç silindirli ve ayrıca 1.5 ve 2.0 litrelik dört silindirli seçenekler sunulacak. Ayrıca 1,5 litrelik bir CNG motorun yanı sıra 2,0 litrelik bir dizel seçeneği de bekleyebiliriz.

 

Elektrikli e-Golf, ID.3'e yer açmak için durduruldu. Öte yandan bir benzinli motor ve bir elektrikli motor kullanan GTE plug-in hibrit versiyonu sunuluyor.

 

Daha sonra şirket diğer versiyonları da tanıtacak. Bir GTI versiyonu 232 hp (173 kW / 235 PS) üreten turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli bir motorla gelecek. Bunu 286 hp (213 kW / 290 PS) Golf GTI Cup ve 325 hp (245 kW / 330 PS) Golf R takip edecek.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo