Volkswagen Aralık’taki Teslimatlar öncesi Mk8 Golf Üretimini Hızlandırdı

Ototeknikveri     24 Ekim 2019 05:10

Volkswagen Wolfsburg fabrikasında Mk8 Golf üretimini hızlandırdı. Aralık ayında otomobilin teslimatları ilk olarak Almanya ve Avusturya’da başlayacak.

Volkswagen Aralık’taki Teslimatlar öncesi Mk8 Golf Üretimini Hızlandırdı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

24 Ekim günü tanıtılan yeni nesil Golf uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Wolfsburg fabrikasında 8400 işçi sadece VW Golf’ün üretimi için çalışıyor. Otomobil 2700 ayrı parçadan oluşuyor ve 1340 metre kablo içeren 962 kablolama sistemi kullanıyor. Mk7 Golf’te 31 kablolama sistemi ve 100 metreden biraz az kablo vardı. Bu karşılaştırma Mk8 Golf’ün ne kadar gelişmiş bir teknolojiye sahip olduğunu gösteriyor.

 

Volkswagen’in üretimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Dr. Andreas Tostmann yeni model için “Golf 8 öncekinden çok daha karmaşık. Yine de ortalama üretim zamanını bir saat kadar kısaltmayı başarabildik. Golf 8 ikinci nesil MQB ürünü olduğu için çok daha düşük maliyetli ve hızlı üretim mümkün oluyor. Platform stratejimiz meyvelerini veriyor. Wolfsburg ekibi her şeylerini Golf 8’e adadı. Üretim süreçleri çok daha etkin hale geldi. Bu büyük bir başarı ve tüm çalışanlarımıza kocaman bir teşekkür etmek istiyorum.” diye konuştu.

Volkswagen Mk8 Golf’ün üretim süreçlerine yeni yatırımlar yapmaya devam edecek ve 2020’den itibaren tam otomatik sürücüsüz ulaştırma sistemleri kullanılmaya başlanacak, bu da malzeme tedariğini hızlandıracak.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo