Bu Polestar Konsepti Çinli Savaşçılardan Esinlendi

Ototeknikveri     24 Ekim 2019 09:20

Volvo’nun elektrikli otomobil markası Polestar bu piyasada büyük oyunculardan birisi olmaya hazırlanıyor ve şimdiden iki model tanıttı: (isimleri oldukça açıklayıcı olan) Polestar 1 ve Polestar 2. Peki şimdi sıra markayı ileri sıçratacak gerçekten çekici bir modelde olabilir mi?

Bu Polestar Konsepti Çinli Savaşçılardan Esinlendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Aslında Polestar 1 de çekici bir model olarak adlandırılabilir ve bu yanlış olmaz. Dünya genelinde sadece 1500 adet dağıtılacak otomobil 592 hp gibi etkileyici bir güç çıkışına sahip. Öte yandan, Polestar 1 hibrit sistemle geliyor ve bir elektrikli otomobil markasını hibrit modelle temsil etmek çok doğru değil. Tesla Roadster gelirken, Polestar da onun karşısına tam elektrikli bir hiper otomobille çıkabilir. Bu çizimler de böyle bir otomobilin nasıl olabileceğini gösteriyor.

 

Tasarım çalışması Behance’de yayınlandı ve “Polestar S konsepti” adını taşıyor. Otomobil Çinli savaşçıların zırhlarından ilham alıyor ve İsveçli üreticinin kimliği stilden anında tanınabiliyor.

 

İki kapılı otomobil alçak bir tavana sahip ve bu da sportif duruşunu daha da pekiştiriyor. Ayrıca ön kısma şık ve köşeli yüzeyler hakim. Burada Volvo’nun “Thor’un Çekici” farlarının ince bir versiyonu ve bir LED aydınlatma şeridi de var. Arkaya doğru ilerlediğimiz benzer şekilli LED arka lambaları görüyoruz. Köşeli tekerlek kemerleri tasarımı tamamlıyor.

 

Eğer Polestar böyle bir hiper otomobil yaparsa iki ya da dört elektrikli motora yer verebilir. Böyle bir model piyasadaki en hızlı otomobillere rakip olabilir.

Son Güncelleme : 24 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo