2020 Hyundai Grandeur Yeni Teknolojiler ve Daha Şık Stille Geliyor

Ototeknikveri     27 Ekim 2019 05:06

Hyundai ABD’de Azera modelini durdurdu ancak bu şık sedan dünyanın diğer piyasalarında Grandeur adıyla satılmaya devem ediliyor. Yapılan son güncellemeyle otomobile yeni teknolojiler geldi.

2020 Hyundai Grandeur Yeni Teknolojiler ve Daha Şık Stille Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai güncellenen Grandeur’den ilk detayları paylaştı. Otomobil Sonata modeliyle benzer “Duyusal Sportiflik” tasarım dilini kullanıyor.

 

Genelde otomobil modellerinin güncellemeleri ufak çaplı olur ancak bu kez Grandeur çok kapsamlı bir güncellemeyle öncekinden çok daha farklı bir ön kısım kazanıyor. En dikkat çekici değişiklik gizli aydınlatma ünitelerine sahip ön panjur. Aydınlatmalar ön panjurun içine entegre edilmiş ve motor kapatıldığında metalik görünüyorlar.

 

Grandeur ayrıca otomobilin tüm arka kısmına yayılan arka lambalara sahip. Özgün ışık şeridi otomobilin genişliğini vurguluyor.

Grandeur önceye kıyasla 60 mm uzayarak 4990 mm uzunluğuna ulaşmış. Aks mesafesi ise 40 mm uzamış ve bu sayede otomobil sınıfının en geniş iç mekanlarından birine sahip.

 

İç mekan sadece daha büyük değil aynı zamanda daha lüks. Konsol Lexus LS ile benzer ve hava girişlerine doğru devam eden metalik detaylara sahip. İç mekan 12.3 inç dijital kontrol paneli ve 12.3 inç multimedya sistemiyle donatılabiliyor.

Daha aşağıda deri kaplamalı ve metalik detaylara sahip yeni bir orta konsol var. Burada geleneksel vites kolunun yerini elektrik kontrollü vites değiştirici almış.

 

Hyundai performans özelliklerinden bahsetmedi ancak mevcut Grandeur 2.4 litre dört silindirli 187 hp (140 kW / 190 PS) gibi motor seçenekleriyle alınabiliyor. Müşteriler ayrıca 262 hp (196 kW / 266 PS) güç çıkışına sahip 3.0 litre V6 ve 286 hp (213 kW / 290 PS) 3.3 litre V6 motorları tercih edebiliyor.

Son Güncelleme : 27 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo