Yeni Alpine A110S’den Fotoğraf ve Videolar

Ototeknikveri     27 Ekim 2019 07:54

Alpine yeni A110S için Portekiz’de resmi bir medya sürüşü düzenledi. Etkinliğin ardından heyecan verici spor otomobille ilgili video kritikler gelmek üzere, ancak bunun öncesinde firmanın yayınladığı fotoğraf ve videolara bakabilirsiniz.

Yeni Alpine A110S’den Fotoğraf ve Videolar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Seride Pure ve Legend versiyonlarının üzerinde konumlanan A110S’in 1.8 litre dört silindirli motoru 292 PS (288 hp / 215 kW) güç çıkışı ve 320 Nm tork değeriyle geliyor. Otomobil 4.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Azami hız ise 250 yerine 260 km/s olarak güncellenmiş.

 

Güç çıkışındaki 40 PS (39 hp / 29 kW) artış otomobildeki tek yenilik değil. İç mekanda bazı önemli değişiklikler var. Bunlar arasında Sabelt koltuklarda siyah Dinamica döşeme ve kontrast dikiş, direksiyonda Dinamica ve deri kaplama, direksiyonun ortasında turuncu işaret, ayrıca karbon fiber detaylar, alüminyum pedallar ve başka bazı özellikler sayılabilir.

 

A110S aynı zamanda biniş yüksekliğini 4 mm azaltan, revize edilmiş süspansiyon, yeniden kalibre edilmiş ESC ve yüksek performanslı frenlerle geliyor. Ağırlıkta da ufak bir azalma sağlanmış ve otomobil Michelin Pilot Sport 4 lastikler kullanıyor.

 

Bu teknik yükseltmelere karşın, Alpine biniş kalitesinin etkilenmediğini belirtiyor. Bunun doğru olup olmadığını bir kaç güne kadar göreceğiz. Şimdilik detaylı fotoğraf galerisini inceleyebiliriz.

Son Güncelleme : 27 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo