Yeni Peugeot 508 SW Şık, Konforlu ve Hızlı

Ototeknikveri     27 Ekim 2019 10:22

Güçlü rakiplerle karşılaşacak yeni Peugeot 508, D segmentinde kendine yer edinebilmek için çok iyi olmak zorunda. Peki otomobilin şık tasarımının ötesi var mı?

Yeni Peugeot 508 SW Şık, Konforlu ve Hızlı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Passat, Skoda Superb, Mazda6, Opel Insignia, Toyota Camry ve Ford Mondeo gibi rakiplerin karşısına çıkacak Fransız station model stil bakımından çok başarılı. Genç, sportif ve kaliteli iç mekan için de aynı şey söylenebilir.

 

Çok uzun boylu bir basketbol oyuncusu olmadığı sürece, arka sırada oturanlar için opsiyonel sunroof ile bile gayet yeterli bacak ve baş mesafesi var. 530 litrelik bagaj kapasitesi Audi, BMW ve Mercedes’in pek çok lüks modelinden daha fazla ancak sınıf lideri Skoda Superb (660 litre) ile yarışamaz.

Kokpitte ilk dikkat çeken şeylerden birisi küçük direksiyon simidi. Bu direksiyon düşük hızlarda otomobille daha kolay manevra yapma imkanı veriyor. Peugeot akıcı bir sürüş ve konfor arasında iyi bir denge sağlamaya çalışmış. Dolayısıyla 19 inç tekerleklerle bile yoldaki küçük tümsek ya da çukurlar rahatsız etmiyor. Özellikle 1.6 litre turboşarjlı benzinli motorlu 508 SW GT modeliyle performans da yeterli olmanın ötesine geçiyor ve çok başarılı. 225 PS (222 hp / 165 kW) güç çıkışına sahip bu model 8 ileri otomatik şanzımanla geliyor.

 

Otomobilin fiyatı 31.270 euro – 47.480 euro arasında değişiyor. Rakip sayılabilecek Audi A4 Avant ve Mercedes C-Serisi Station 37.000 euro’nun üzerinde başlangıç fiyatına sahip. Çekici stil, tatmin edici performans ve iyi bir iç mekanı da hesaba katınca Peugeot 508 SW iyi bir seçenek olarak görünüyor.

Son Güncelleme : 28 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo