Fisker Elektrikli SUV’sinin İsmini Bu Hafta Açıklayacak

Ototeknikveri     29 Ekim 2019 12:12

Fisker’in elektrikli SUV’si için çok şey söylendi ancak hala modelin ismi bilinmiyor. Bu hafta içinde firma Tesla Model Y rakibi yeni otomobilinin ismini açıklayabilir.

Fisker Elektrikli SUV’sinin İsmini Bu Hafta Açıklayacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Geçen perşembe sosyal medyada yayınlanan bir dizi paylaşımda Fisker yeni elektrikli SUV’nin ismiyle birlikte ne zaman tanıtılacağını da açıklayacağını bildirdi.

 

Duyuruyla birlikte kısa bir teaser video da yayınlandı. Videoda otomobilin ön kısım tasarımı görülüyor. İnce farlar ve entegre gündüz farları, tamponun daha alt kısmında yer alan bir başka LED şerit, gövdenin alt kısımlarında plastik kaplamalar ve 7 kollu alaşım tekerlekler dikkat çekiyor. Otomobil siyah tavan ve yan ayna kapaklarıyla uyumlu gri renge sahip. Aydınlatmalı kapı kolları bastırınca dışarı çıkan tasarıma sahip.

 

Daha önceki başka bir teaser ile Fisker’in elektrikli SUV’sinin tek tuşla çalışan bir tür açılabilir tavanla geldiğini görmüştük. Bu sonuna kadar açılabilen geleneksel bir sunroof ya da başka bir sistem olabilir ancak yolcuların hoşuna gideceği kesin.

 

Otomobil gücünü ön ve arka akstaki iki elektrikli motordan ve 80 kWh pil paketinden alacak. Tamamen şarj edildiğinde SUV 483 km sürüş mesafesi sağlıyor. Yeni SUV’nin fiyatının 40.000 dolar’dan başlaması bekleniyor.

Son Güncelleme : 29 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo