Çin’e Özel Skoda Kamiq GT Crossover Coupe Ortaya Çıktı

Ototeknikveri     30 Ekim 2019 04:10

Skoda yeni Kamiq GT’nin örtüsünü 4 Kasım’da kaldıracak ancak bu arada Çin’de yeni modelin kamuflajsız fotoğrafları internete sızdı.

Çin’e Özel Skoda Kamiq GT Crossover Coupe Ortaya Çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çin versiyonu standart Kamiq modelini temel alan Kamiq GT, sadece bu ülkede satılacak. Otomobil 4409 mm uzunluğunda, 1781 mm genişliğinde ve 1606 mm yüksekliğinde olacak. Bir başka deyişle standart Kamiq’den biraz daha yüksek ve uzun. İki modelin aks mesafesiyse aynu: 2610 mm.

 

Dışarıdan bakıldığında otomobil standart Kamiq ile benzer görünüyor, ince farları ve arka lambaları, ön tampondaki daha belirgin kırışıklıkları, bagaj kapağının ortasındaki Skoda harfleri ve kavisli tavan çizgisiyle yeni modelin daha şık olduğu söylenebilir. D sütunu Audi Q2’yi andırırken, otomobil çok sayıda krom detaya sahip ve beş kollu alaşım tekerleklerle geliyor.

Crossover coupe modelin iç mekanı yine standart Kamiq ile aynı. Konsol, multimedya sistemi, 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi, havalandırma ve klima kontrolleri, vites kolu ve el freni iki modelde ortak. Koltuklar ise daha iyi destek sunuyor gibi görünüyor ve farklı bir döşemeyle geliyor.

Giriş seviyesi model gücünü büyük ihtimalle 1.5 litre doğal emişli motordan alacak. Bu motorun güç çıkışı 111 PS (109 hp / 82 kW), tork değeriyse 145 Nm. Ayrıca 1.2 litre turboşarjlı motorun da sunulması bekleniyor. Bu motorda 116 PS (114 hp / 85 kW) güç çıkışı ve 175 Nm tork bulunacak. Şanzıman seçenekleri arasında 5/6 ileri manuel ve 7 vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman olabilir.

Son Güncelleme : 30 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo