2020 Toyota Raize Gelecek Hafta Tanıtılacak

Ototeknikveri     31 Ekim 2019 06:25

2020 Toyota Raize’nin Kasım ayındaki tanıtımından önce Japonya’da internete pek çok fotoğrafı sızdı.

2020 Toyota Raize Gelecek Hafta Tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Twitter ve Life30on üzerinde yayınlanan fotoğraflarda Rush modelinin yerini alacak şık bir crossover görülüyor.

 

RAV4’ün ayak izlerini takip eden Raize trapezoid ön panjuru ve onu çevreleyen, geriye doğru çekik farlarıyla dikkat çekiyor. Biraz aşağıda dikey hava girişlerini, daire şeklindeki sis lambalarını ve yatay LED gündüz sürüş ışıklarını görüyoruz.

 

Crossover aynı zamanda plastik gövde kaplaması, karartılmış A sütunları ve havalandırmalı arka yüz ile geliyor. TRD ve Modellista kitleri de dahil olmak üzere bir dizi stil aksesuarı da sunulacak.

Yeni Raize, Daihatsu Rocky modelini temel alıyor ve DNGA mimarisini kullanıyor. Bu da Toyota’nın TNGA platformunun daha bütçe dostu bir versiyonu. Yeni crossover C-HR modelinin altında konumlanacak ve 3995 mm uzunluğunda, 1620 mm genişliğinde, 1695 mm yüksekliğinde olacak. Aks mesafesiyse 2525 mm.

 

İç mekan biraz sade ancak üç kollu direksiyon simidi, metalik detaylar ve büyük multimedya sistemi ekranıyla geliyor. Bagaj 369 litre kapasiteli.

Küçük boyutuna karşın Raize oldukça çeşitli sürüş yardım sistemlerine sahip olacak. Bunlar arasında ileri çarpışma uyarısı, şeritten ayrılma uyarısı, kör nokta monitörü ve trafik işaretleri tanıma teknolojisi var. Bu sistemler standart olacak ve seçenekler arasında adaptif seyir kontrolü, şerit koruma asistanı, arkadan geçen trafik uyarısı, çevre görünümü kamerası da bulunacak.

Otomobil gücünü turboşarjlı 1.0 litre üç silindirli motordan alacak. Motor 98 hp (73 kW / 99 PS) güç çıkışı ve 140 Nm tork ile geliyor. Motora altı vitesli manuel şanzıman ve CVT şanzımanlar eşlik edecek. Dört çekişli sürüş sisteminin de sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme : 31 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo