Güncellenen 2020 Opel Insignia Yüzünü Gösterdi

Ototeknikveri     31 Ekim 2019 08:19

2020 Opel Insignia’nın daha az kamuflajlı fotoğrafları ortaya çıktı.

Güncellenen 2020 Opel Insignia Yüzünü Gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni gelen fotoğraflarda güncellenen Insignia’daki değişikliklerin Çin’e özel 2020 Buick Regal ile aynı olduğu görülüyor. Daha önce Insignia’nın Frankfurt’ta tanıtılması bekleniyordu ancak Opel’in başka planları olduğu anlaşılıyor. Tanıtımın bu yıl sonu ya da 2020 başında olacağı tahmin ediliyor.

 

Opel güncellenen Insignia’ya son dokunuşlarını yaparken hafif kamuflajlı bir prototip testler sırasında görüntülendi.

 

2020 Insignia yeni bir ön fasya ve daha ince ön panjurla gelecek. Ön panjur 2020 Corsa’nınkine benziyor ve büyük bir Opel logosunun böldüğü tek çubuğa sahip.

 

Yeni ön panjurun yanı sıra Insignia yeniden stillendirilen farlarla da donatılmış. Farlar eskisinden çok farklı değil ancak bu kez dış kenarlarda çıkıntılı çerçeveye sahipler.

 

Otomobilin geri kalanında çok önemli değişiklikler yok. Arka lambalarda ufak modifikasyonlar var gibi görünüyor. Ayrıca bu GSi prototipinde daha küçük bir arka rüzgarlık bulunuyor.

 

Otomobil sadece iki yaşında olduğu için iç mekanda da büyük değişiklikler beklenmiyor. Bu bazı insanlar için hayal kırıklığı olabilir ancak modele daha geçen sene yeni bir multimedya sistemi eklenmişti.

 

Stil değişiklikleri kısmen küçükken, asıl büyük yenilikler kaputun altında bekliyor. Henüz resmileşmedi ancak modelin Opel’in eski sahibi General Motors’un tasarladığı motorları terk ederek yeni PSA motorlarına geçmesi şaşırtıcı olmaz. Bu henüz kesin değil ve PSA’nın motor değişiklikleri için yeni nesili beklemesi de mümkün.

 

Yakın zamanda güncellenen Insignia ile ilgili yeni detaylar gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 31 Ekim 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo