2020 Skoda Kamiq GT Çin’de Tanıtıldı

Ototeknikveri     05 Kasım 2019 01:23

Çin Skoda’nın en büyük piyasası, dolayısıyla markanın burada dört yüksek binişli modelinin satışta olması şaşırtıcı değil. Şimdi Kamiq GT de diğerlerine katılarak beşinci model oldu.

2020 Skoda Kamiq GT Çin’de Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kamiq, Karoq, Kodiaq ve Kodiaq GT ile birlikte sunulacak model sadece Çin’e özel. Kamiq’in yerel versiyonunu temel alan model aynı aks mesafesini paylaşıyor ancak biraz daha uzun ve yüksek.

 

Standart modelle karşılaştırıldığında Kamiq GT bazı görsel güncellemelere sahip. Yeniden stillendirilmiş ön ve arka kısımlar, ince aydınlatma üniteleri ve yeni tamponlar, ayrıca eğimli tavan çizgisi, ekstra krom detaylar ve 17 inç alaşım jantlar bunlar arasında bulunuyor.

 

İç mekan sadece ufak değişiklikler içeriyor. Konsol ve koltuk başlarında “GT” logoları, koltuklarda yatay şeritler ve özel dekoratif dikişler modele özgü. Ayrıca çok fonksiyonlu direksiyon simidi, tek bölgeli klima, 8 inç multimedya sistemi, Apple CarPlay, Baidu CarLife ve MirrorLink desteği, tek düğmeyle başlatma ve çok sayıda depolama alanı konforlu bir iç mekan yaratıyor.

 

Skoda ayrıca panoramik cam tavan ve Modern Gold adlı yeni metalik kaporta boyası gibi farklı seçenekler de sunuyor.

 

Motor seçenekleriyle ilgili detaylar henüz açıklanmadı ancak 111 PS (109 hp / 82 kW) 1.5 litre MPI motor (standart Kamiq modelinden) listede olabilir. Buna 1.2 litre turbo 116 PS (114 hp / 85 kW) seçeneğinin de eşlik etmesi bekleniyor. Şanzıman seçenekleriyse 5 ve 6 vtiesli manuel ile 7 vitesli DCT şanzımandan oluşuyor.

Son Güncelleme : 05 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo