2020 Hyundai Azera Yeni Stili, Motorları ve Teknolojileriyle Tanıtıldı

Ototeknikveri     05 Kasım 2019 07:36

Hyundai güncellenen Azera’nın ilk resmi fotoğraflarını paylaştı. Güney Kore’de otomobilin ön satışları başladı, tanıtım ise bu ay sona ermeden yapılacak.

2020 Hyundai Azera Yeni Stili, Motorları ve Teknolojileriyle Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Model dış cepheden iç mekan tasarımına, yeni motorlara hatta farklı boyutlara kadar çok kapsamlı şekilde güncellenmiş.

 

Hyundai Azera’yı ABD serisinden kaldırdı ancak sedan model Güney Kore’de satılmaya devam ediliyor ve henüz 2016’da piyasaya çıkmış olmasına rağmen bu kadar detaylı şekilde güncellenmesi ilginç bir gelişme.

Hyundai çok fazla fotoğraf paylaşmadı ancak 2020 Azera’nın tamamen yeni bir yüze sajip olduğunu, ön panjur ve farların tek bir yapı içinde birleştiğini görebiliyoruz. İlk olarak Hyundai’nin Le Fil Rouge konseptinde görülen bu ön tasarım ilk kez bir üretim modeline uygulanıyor. Arka kısımda, güncellenen Azera daha az radikal değişikliklere sahip. Arka lambalar yenilenmiş ve otomobilin bütün genişliğini kaplıyor.

Yeni Azera, Hyundai’nin “Sensous Sportiness” tasarım dilini takip etmek üzere kaleme alınmış ve bu tasarım dilini yeni Sonata ile paylaşıyor. Stil değişiklikleri sonucunda sedan modelin aks mesafesi 40 mm uzamış ve özellikle arka koltuktaki yolcular için daha geniş bir kabin ortaya çıkmış.

Son Güncelleme : 05 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo