Peugeot e-Expert: Elektriklinin Uzmanı

Ototeknikveri     07 Kasım 2019 01:20

Peugeot e-Expert ile Peugeot 2021 yılına kadar hafif ticari araçlarının tamamını elektriklendrme hedefini gerçekleştirme yolunda çok önemli bir adım daha atıyor.

Peugeot e-Expert: Elektriklinin Uzmanı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Peugeot e-Expert modeli Peugeot’un hafif ticari araçlar alanındaki liderliğini bir kez daha kanıtlayacak. Müşteriler zengin seçenekler arasından kendilerine en uygun sürüş mesafesi, kullanım kolaylığı ve performansı sunan versiyonu tercih edebilecekler.

 

İş amaçlı kullanıcıların çoğunun günde 300 km’den az sürüş yaptığı göz önüne alındığında, Peugeot Expert’in elektrikli bir versiyonunun sunulması kaçınılmazdı.

 

Şehir merkezlerine girişin giderek daha fazla kısıtlanması ve bazı şehirlerin sadece %100 elektrikli araçlara izin vermesi de hafif ticari araçlarda elektrikli sürüşe geçişi hızlandırıyor.

 

Peugeot Expert kısa süre önce Euro 6D standartlarına geçti ve farklı kullanım alanlarına hitap eden zengin seçenekler sunuyor. Peugeot e-Expert ile bu seçenekler arasına tam elektrikli bir versiyon da katılmış oldu. Yeni model iki farklı kapasitede pil ile geliyor: 200 km sürüş mesafesi sunan 50 kWh ve 300 km sürüş mesafesi sunan 75 kWh.

 

Peugeot’un temel ilkelerine bağlı kalan Peugeot e-Expert geleneksel motorlu modellerin stilini ve taşıma kapasitesini devam ettiriyor.

 

Yeni Peugeot e-Expert 2020 yılının ikinci yarısında çıkacak ve 2016’da çıkan Peugeot Expert serisinin başarısını devam ettirecek. Peugeot ürün yelpazesinde Partner Electric, Boxer Electric, e-208, e-2008, 3008, 508 Hybrid ve Hybrid4 gibi başka elektrikli ve hibrit ticari araçlar da bulunuyor.

Son Güncelleme : 07 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo