VW Los Angeles Otomobil Fuarı'nda ID Space Vizzion Konseptini Tanıtacak

Ototeknikveri     07 Kasım 2019 09:01

VW, Los Angeles Otomobil Fuarı'nda sürekli büyüyen ID model ailesinin yedinci üyesi olan ID Space Vizzion adlı yeni bir elektrikli konsepti tanıtacağını onayladı.

VW Los Angeles Otomobil Fuarı'nda ID Space Vizzion Konseptini Tanıtacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni VW ID Space Vizzion konsepti, “Gran Turismo'nun aerodinamik özelliklerini bir SUV'nin genişliğiyle birleştiren bir otomobil” ve “yarının crossover modeli” olarak tanımlanıyor. Bu sportif bir station wagon modeli tarif etmenin oldukça süslü bir yolu.

 

En yeni ID üyesi, şirketin yalnızca elektrikli MEB platformuna dayanıyor, elektrikli güç aktarma sistemi ve yüksek seviyede aerodinamik tasarımı sayesinde, 482 km sürüş mesafesi sunmayı vaat ediyor.

Volkswagen Tasarım Müdürü Klaus Bischoff konsept hakkında “Şimdiye kadar ID. ailemizle bilinen her otomobil kategorisinde elektrikli taşıtlarla nelerin mümkün olduğunu gösterdik. ID Space Vizzion ile yeni, tamamen elektrikli bir segment yaratıyoruz.” dedi.

İlk resmi eskizler Tesla Model 3 benzeri bir gösterge panosunu ortaya koyuyor, ortada tam genişlikte hava girişleri, büyük bir dokunmatik ekran ve sürücünün önünde daha küçük bir ekran var. Konsept, üç sıra halinde altı koltuklu bir yapılandırmayı benimseyecek, iç mekanda deriye vegan bir alternatif olarak 'AppleSkin' giydirilmiş ve salon ortamı sunan koltuklar, ortam aydınlatması ve diğer dikkat çekici detaylar yer alacak.

VW ayrıca ID Space Vizzion’un 2021’in sonunda piyasaya çıkması planlanan bir üretim versiyonunun ön gösterimi olduğunu ve Kuzey Amerika, Avrupa ve Çin için farklı versiyonların planlandığını doğruladı.

19 Kasım'da VW ID Space Vizzion konseptinin resmi tanıtımı yapılacak.

Son Güncelleme : 07 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo