2021 Porsche Panamera’dan Yeni Görüntüler

Ototeknikveri     10 Kasım 2019 07:28

Porsche güncellenen Panamera’yı bir kaç aydır test ediyordu, son gelen fotoğraflar öncekilere kıyasla otomobili en net şekilde görmemizi sağlıyor.

2021 Porsche Panamera’dan Yeni Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bilmeyenler için ilk bakışta yeni Panamera önceki modelle aynı görünüyor olabilir ancak fotoğraflara yakından baktığımızda bazı değişiklikler görülüyor. Örneğin 992 modeline benzer ön tampon ve yeni grafiklerle baştan tasarlanan arka lambalar sayılabilir.

 

Dış cephenin bazı kısımları hala kamuflajlı, bu da Porsche’nin henüz her şeyi açığa çıkartmak istemediğini gösteriyor. Neyse ki iç mekan kamuflajlı değil ve burada farklı kollara ve çok daha az düğmeye sahip yeni bir direksiyon simidi bulunuyor. Bunun dışında her şey mevcut versiyonla aynı gibi ancak otomobilin son halinde güncellenmiş bir multimedya sistemi ve yeni döşeme seçenekleri bulunabilir.

 

İkinci nesil Panamera’nın motor serisi oldukça kapsamlı ve giriş seviyesi modelde 325 hp 2.9 litre V6 motor, S versiyonunda 434 hp 2.9 V6 motor, GTS versiyonunda 454 hp 4.0 V8 motor bulunuyor. E-Hybrid versiyonunda V6 motorla elektrikli motor birarada bulunuyor ve toplam güç çıkışı 456 hp. S E Hybrid versiyonunda hibritleştirilmiş V8 güç aktarım mekanizmasıyla toplam 671 hp güç çıkışı var. Porsche’nin motorları ve şanzımanları güncellenmesi, ayrıca partikül filtreleriyle emisyonları düşürmesi bekleniyor.

 

Güncellenen Panamera’nın ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmiyor ancak önümüzdeki hafta açılacak Los Angeles Otomobil Fuarı’na gelmesi beklenmiyor. Modelin tanıtımı gelecek Mart ayında yapılacak 2020 Cenevre Otomobil Fuarı ya da bağımsız bir tanıtım etkinliğinde olabilir.

Son Güncelleme : 10 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir98727 açıkçası yeni çıkan peugeot 508 modelini daha çok beğendim 508in sportif ve güçlü görünümü beni daha çok etkiledi

    13 11 2019 12:09 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo