Cupra Ateca Güncelleniyor

Ototeknikveri     10 Kasım 2019 07:46

Üç yıl önce piyasaya çıkan Seat Ateca şimdiden güncellenecek. Standart modelle birlikte daha geçen yıl çıkan performans modeli Cupra Ateca da aynı güncellemeden faydalanacak.

Cupra Ateca Güncelleniyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Casus fotoğrafçılar bir kaç hafta önce Nurburgring’de test edilen bir prototipi görüntüleme şansı buldu. Hemen ardından aynı yerde bir başka prototip videoya da alındı.

 

Kamuflaj sadece otomobilin ön kısmıyla sınırlı olduğu için, en önemli değişikliklerin burada olacağını varsayabiliriz. Revize edilmiş bir ön panjur, yeni bir tampon ve başka küçük değişiklikler karşımıza çıkabilir. Henüz iç mekandan görüntü yok ancak burada bir kaç döşeme seçeneği dışında ciddi bir değişiklik beklenmiyor.

Volkswagen Grubu’nun 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motoru da yine Golf R Mk7 ile birlikte sunulmaya devam edilecek. Motorun güç çıkışı 300 PS (296 hp / 221 kW), tork değeriyse 400 Nm. Motora yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemi eşlik ediyor. Mevcut Cupra Ateca bu donanımla 5.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor ve azami hızı 245 km/s.

Son Güncelleme : 10 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo