2020 Hyundai i20’nin İç Mekanından İlk Görüntüler

Ototeknikveri     11 Kasım 2019 08:57

Üçüncü nesil Hyundai i20 bir kez daha testte görüntülendi. Otomobil bu kez öncekinden daha az kamuflajlıydı ve iç mekanı da görüntülenebildi.

2020 Hyundai i20’nin İç Mekanından İlk Görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai i20’nin en kritik kısımları hala siyah kamuflajla kapalı ancak bu kez otomobilin tasarımını ve iç mekanını daha iyi şekilde görebiliyoruz. Hyundai’nin Ford Fiesta, VW Polo ve benzeri modellere rakibi, dışarıdan daha dinamik bir görünüme, daha şık farlara ve entegre gündüz farlarına, ayrıca yeni basamaklı ön panjura sahip olacak.

 

Bir diğer çarpıcı dış cephe özelliği de yükselen ve farlarla arka lambaları bağlayan bel çizgisi olacak. Kamuflaj bunların şeklini tam olarak görmemizi engellese de otomobilin dijital kontrol paneli otomobilin tasarımını açığa çıkartıyor. Burada arka lambaların yatay bir ışık çubuğuyla bağlandığı görülüyor.

 

İç mekan fotoğrafları tamamen dijital bir kontrol paneli ve orta konsolun üzerinde büyükçe bir multimedya sistemi ekranını da gösteriyor. 2020 Hyundai i20 mevcut modelle aynı platformu kullanacak ancak modifikasyonlar yol tutuşu ve performans bakımından önemli gelişmeler getirecek. Motor serisinin standart model için aynı kalması bekleniyor.

 

1.0 litre T-GDI turboşarjlı üç silindirli 100 PS (99 hp) ve120 PS (118 hp) ya da 1.2 litre doğal emişli dört silindirli 75 PS (74 hp) ve 84 PS (83 hp) motorlar seçilebilecek. Şanzıman seçenekleri beş ya da altı vitesli manuel şanzıman ve yedi vitesli DCT çift debriyajlı şanzımandan oluşacak.

 

Ayrıca seriye 1.6 litre turbo dört silindirli yeni i20 N performans versiyonu da 204 PS (201 hp) güç çıkışıyla eklenecek. En üst donanım seviyesi daha sağlam bir süspansiyon, güçlendirilmiş frenler ve sportif bir stille gelecek.

Son Güncelleme : 11 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo