2020 Honda Civic Stil Güncellemeleri ve Yeni Donanımla Geliyor

Ototeknikveri     17 Kasım 2019 03:25

Kuzey Amerika’da yapılan güncellemeleri takiben, Avrupa versiyonu Honda Civic de benzer stil ve donanım değişiklikleriyle güncellendi.

2020 Honda Civic Stil Güncellemeleri ve Yeni Donanımla Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dış cephedeki güncellemeler özellikle ön panjur, sis lambaları ve hava girişleri çevresinde odaklanıyor. Standart full-LED farlar ve yeniden tasarlanan LED gündüz farları da ön panjur çevresindeki şık kesik çizgilerini takip ediyor.

 

2020 Honda Civic giriş seviyesinde yeni 16 inç, orta ve üst seviyelerde ise “Shark Grey” 17 inç alaşım jantlarla geliyor. Dış cephedeki güncellemeleri Obsidian Blue adlı yeni renk seçeneği tamamlıyor.

 

İç mekanda Honda Civic lüks bir atmosfer sunuyor. En üst donanım seviyesinde sekiz farklı elektrikli ayara sahip sürücü koltuğu, multimedya ve klima kontrollerinde ise fiziksel butonlar ve göstergelerle pratik kullanım dikkat çekiyor.

Motor serisi değişmeden kalıyor ve iki benzinli, bir dizel seçenek sunulmaya devam ediliyor. 1.0 ltire VTEC Turbo motor 126 PS (124 hp) güç çıkışı ve 200 Nm tork değeriyle, 1.5 litre VTEC Turbo 182 PS (180 hp) güç çıkışı ve 240 Nm tork değeriyle geliyor.

 

1.6 litre i-DTEC dizel motor 120 PS (118 hp) güç çıkışı ve 300 Nm tork değeriyle sunuluyor. Benzinli motorlar altı vitesli manuel ya da CVT otomatik şanzımanlarla alınabilirken, dizel seçenek altı vitesli manuel ya da dokuz vitesli otomatik seçenekle geliyor.

Tüm modeller standart Honda Sensing güvenlik paketiyle donatılmış. Pakette Çarpışma Önleme Fren Sistemi, Adaptif Seyir Kontrolü, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Şerit Koruma Asistanı ve Trafik İşaretleri Tanıma özellikleri var. Güncellenen Honda Civic Aralık ayından itibaren Avrupa genelinde sipariş edilebilecek, teslimatlar ise Ocak 2020’de başlayacak.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo