NSX’in Uzmanlarının Elinden Çıktı: 2020 Acura MDX PMC Edition

Ototeknikveri     17 Kasım 2019 05:16

Los Angeles Otomobil Fuarı için geri sayım devam ederken, Acura MDX PMC Edition’ı tanıtacağını açıkladı.

NSX’in Uzmanlarının Elinden Çıktı: 2020 Acura MDX PMC Edition
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

20 Kasım’da tanıtılacak MDX PMC Edition, geçen yıl çıkan TLX PMC Edition’ın izlerini takip ediyor. Sedan gibi, crossover model de firmanın Ohio eyaletindeki Performance Manifacturing Center (PMC) tesislerinde elde üretilecek.

 

Özel bir tesiste üretilmenin yanı sıra, MDX PMC Edition özel Valencia Red Pearl boyalı özgün bir dış cepheye sahip olacak. Modelde aynı zamanda ön panjur içi, krom egzoz çıkışları ve 20 inç jantlarda siyah renk hakim. Tavan, dış aynalar, kapı kolları ve pencere çerçeveleri de parlak siyah renkte.

 

İki renk tonlu stil kabinde de devam ediyor. Kullanıcılar siyah Milano deri, Alcantara ve kırmızı kontrast dikişli koltuklarla karşılaşacak. A-Spec spor direksiyon simidi, A-Spec yer paspasları ve orta konsolda her otomobilin kendi seri numarasının yazılı olduğu plaka diğer dikkat çeken özellikler arasında.

 

PMC Edition, MDX Advance paketini temel aldığı için crossover aynı zamanda ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı ikinci sıra kaptan koltukları ve ısıtmalı direksiyon simidine sahip. Bunlarla birlikte otomobilde 10 hoparlörlü lüks ses sistemi, GPS navigasyon ve multimedya sistemi, Android Auto ve Apple CarPlay desteği bulunuyor. Yağmur sensörlü silecekler, ön ve arka park sensörleri, kör nokta monitörü ve arkadan geçen trafik uyarısı da otomobilde sunulan özellikler arasında.

 

Otomobil gücünü 290 hp (216 kW / 294 PS) güç çıkışına ve 362 Nm torka sahip 3.5 litre V6 motordan alıyor. Motor dokuz vitesli otomatik şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte geliyor.

 

2020 MDX PMC Edition gelecek yılın başında çıkacak ve üretim 330 adetle sınırlı olacak. Bunların 300’ü ABD’ye, 30’u Kanada’ya dağıtılacak ve fiyatlar 60 – 65.000 dolar seviyelerinden başlayacak.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo