Bu Videolar İle Yeni Ferrari Roma’yı Daha da Çok Beğeneceksiniz

Ototeknikveri     17 Kasım 2019 05:51

Ferrari Roma sadece zamanlamasıyla değil, firmanın serisinin geri kalanından çok farklı oluşuyla da otomotiv dünyasını şaşırttı.

Bu Videolar İle Yeni Ferrari Roma’yı Daha da Çok Beğeneceksiniz
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Roma’nın stili Ferrari’nin son yıllardaki uygulamalarından çok farklı. Roma aşırı agresif tasarımı bir kenara bırakarak daha şık ve 1960’ların göz alıcı kreasyonlarını anımsatan bir dil benimsiyor.

 

Arzu uyandıran, şık yüzeyleri, temiz çizgileri ve uzunluğuyla Roma, modern Ferrari 250 GT Lusso olarak da nitelendirilebilir.

 

Öte yandan, 250 GT Lusso’nun aksine, Roma daha giriş seviyesi. Otomobilin başlangıç fiyatının 20.000 euro civarında olması bekleniyor. Bu da onu Portofino’nun yanı sıra en uygun fiyatlı Ferrari’lerden birisi yapacak. Elbette uygun fiyatlı derken bir Ferrari için uygun fiyat eşiğinin epey yüksek olduğunu da göz önünde bulundurmak gerek. Yeni model, Aston Martin Vantage ve McLaren GT, hattâ Mercedes-AMG GT R ve Porsche 911 Turbo gibi otomobillerle rekabet edecek.

 

Roma kesinlikle etkileyici bir otomobil ve yeni yayınlanan videolar da bunu kanıtlıyor. Videolarda otomobilin iç mekanını da detaylı şekilde görebilirsiniz. İç mekanda 16 inç dijital kontrol paneli, 8.4 inç dikey merkezi ekran ve yolcu için ayrı bir ekran daha bulunuyor.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo