Hunkt Canticie: Bir Başka Çinli Range Rover Sport Taklidi

Ototeknikveri     17 Kasım 2019 08:51

Çin’den bir başka Range Rover benzeri model daha çıktı. Geçen yılki Zotye T900 modelini temel alan Hunkt Canticie, size oldukça tanıdık gelecek.

Hunkt Canticie: Bir Başka Çinli Range Rover Sport Taklidi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Car News China, Range Rover Sport benzeri SUV’nin Hubei merkezli Hanlong Auto tarafından üretildiğini belirtti. Çince adı “Kuangshi” olan model gerçek bri Range Rover’dan çok daha ucuz.

 

Fotoğraflardan görülebileceği gibi, Hunkt Canticie’nin dış cephesi Range Rover Sport ile oldukça benzer. Farlar, krom ön panjur ve arka lambalar gibi bazı özgün dokunuşlar da var ancak yine de üzerine bir kaç Range Rover logosu yapıştırsak pek çok kişi buna inanabilir.

 

Çin’de yeni model tek motor seçeneğiyle sunulacak: 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motor, 218 hp güç çıkışıyla geliyor. Orijinal Range Rover SVR’nin ise 5.0 litre süperşarjlı V8 motorla geldiğini burada hatırlayalım. Canticie’nin azami hızı 185 km/s, bu da yine gerçek bir Range Rover’a kıyasla çok farklı.

 

İç mekan ise dışarıya kıyasla daha özgün. Dijital kontrol paneli ve konsolun ortasındaki multimedya kontrolleri için kullanılan ikinci ekran en dikkat çeken özellikler arasında. Ayrıca büyük ve yuvarlak bir vites seçici ve klima kontrolleri için bir dizi fiziksel düğme var.

 

Canticie’yi Range Rover’dan ayıran en önemli özelliğiyse elbette fiyatı. Çin’de en ucuz Range Rover 1.2 milyon yuan (173.000 dolar) fiyatla satılıyor. Canticie’nin fiyatı ise sadece 126.800 yuan (18.042 dolar), yani çok daha fazla kişi tarafından satın alınabilir.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo