Keşke Yeni Tucson Böyle Görünse: Hyundai Vision T

Ototeknikveri     21 Kasım 2019 01:52

Hyundai 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıttığı Vision T SUV konseptiyle geleceğe bakıyor.

Keşke Yeni Tucson Böyle Görünse: Hyundai Vision T
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Plug-in hibrit kompakt crossover Koreli markanın Sensuous Sportiness global tasarım dilini yansıtıyor, aynı zamanda çevre dostu bir yaklaşıma sahip.

 

Hyundai güç aktarım organları ya da iç mekanla ilgili henüz bir detay vermedi. Sadece otomobilin plug-in hibrit sisteme sahip olduğu biliniyor. Konseptin stili 2021 Hyundai Tucson prototiplerine oldukça benziyor. Ön cephe, bazı açılardan genel görünüm ve kaportada bulunan bazı kırışıklıklar iki araçta da birbirine yakın. Elbette konseptlerin daha agresif görünmesi alışıldık bir durum ve Tucson üretim modeli daha yumuşak bir görünüme sahip olacak.

 

Otomobilin uzunluğu 4610 mm, genişliği 1938 mm, yüksekliği 1704 mm, aks mesafesi ise 2804 mm.

 

Hyundai’ye göre, Vision T’nin yan profili görsel anlamda devamlılık gösteren bir hız ve ilerleme algısı yaratacak, uzun kaput, kısa sarkıntılar ve kademeli tavan çizgisiyse “her şeye hazır, dinamik” bir hava verecek.

 

Otomobildeki gizli imzalı lambalar (Hidden Signature Lamp) Le Fil Rouge konseptinden alınırken, Parametric Air Shutter aerodinamiği aktif olarak etkileyen orijinal bir özellik. Otomobil park halindeyken ön panjur kapalı ve hareketsiz, motor çalıştığında ise panjurun her bağımsız hücresi dinamik şekilde harekete geçiyor.

 

Gizli imzalı farlar krom görünümlü bir yüzeyin arkasında saklanıyor, ihtiyaç halinde fonksiyonel aydınlatmaya dönüşüyor. Diğer dikkat çeken tasarım özellikleri arasında büyük saten krom alaşım tekerlekler, koyu turuncu fren kaliperleri, cam tavan, yolcu tarafında kayar kapaklı şarj portu da bulunuyor. Otomobilde dış ayna olmadığı için Audi e-tron’daki gibi kameralar kullanılacağı düşünülüyor.

Son Güncelleme : 21 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo