VW T-Cross’un En Güçlü Motor Seçeneği Geldi

Ototeknikveri     24 Kasım 2019 08:04

Volkswagen’in en küçük SUV’si T-Cross artık en güçlü motor seçeneğine de kavuştu.

VW T-Cross’un En Güçlü Motor Seçeneği Geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni en üst donanım seviyesi VW T-Cross Almanya’da 25.690 euro başlangıç fiyatıyla satışa çıktı (giriş seviyesinden 7000 euro daha pahalı). Otomobilde 1.5 litre TSI 150 PS (148 hp / 110 kW) güç çıkışı ve 250 Nm torka sahip motor bulunuyor. Bu motor 7 vitesli DSG şanzımanla birlikte çalışıyor.

 

En üst donanım seviyesi T-Cross bir GTI ya da R değil ancak performansı bu boyutta bir SUV için gayet yeterli. Otomobil 8.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşıyor ve azami hızı 200 km/s.

 

Yeni motor seçeneğine ek olarak, T-Cross akıllı telefonlar için kablosuz şarj pedi ve opsiyonel dijital kontrol paneli gibi yeniliklere de sahip.

Arka bacak mesafesi kaydırılabilir arka koltuk sayesinde artırılabiliyor. Bu koltuk sistemiyle 385 – 455 litre arasında değişen bagaj kapasitesi bulunuyor. Arka koltuklar tamamen katlandığında kapasite 1281 litreye çıkıyor.

 

T-Cross aynı zamanda Ön Bölge Asistanı, Otonom Acil Fren, Yaya Tespiti, Şehir Acil Freni, Şerit Asistanı, Kör Nokta Monitörü, Arka Trafik Uyarısı ve Yokuş Kalkış Asistanı gibi sürüş yardım sistemleriyle geliyor.

Son Güncelleme : 24 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo