2020 Renault Espace ile Yürüyen Salon Deneyimi

Ototeknikveri     26 Kasım 2019 09:19

Renault 2020 Espace modelini yeni teknoloji ve güvenlik özellikleriyle tanıttı.

2020 Renault Espace ile Yürüyen Salon Deneyimi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Renault Espace Avrupa’da 2020’nin bahar aylarında satışa çıkacak ve yeni LED matrix adaptif farlar, yenilenen arka lambalar, yeni tekerlekler, güncellenen arka tampon, yeni bir ön kısım ve Initiale Paris versiyonu ile oldukça iddialı.

 

Güncellemeyle birlikte gelen yenilikler iç mekanda daha belirgin. Orta konsol yeni bir kapalı depolama alanı, iki bardak tutucu ve bir çift USB portu ile güncellenmiş. Multimedya sistemi en yeni Easy Connect arayüzü ve 9.3 inç dikey dokunmatik ekran kullanıyor. Sistem Apple CarPlay ve Android Auto desteğiyle geliyor. Ayarlanabilir 10.2 inç dijital kontrol paneli 3D navigasyon ekranı ile geliyor.

2015’te ilk piyasaya çıkışından bu yana satışların %60’ı en üst donanım seviyes Initiale Paris versiyonundan geldi. Renault şimdi Nappa deri döşeme için Black Titanium ve Light Sand-Grey renklerinde iki seçenek sunuyor. Döşemeler çift üst dikişle geliyor. Sürücü ve ön yolcu için 10 farklı ayarlı, masaj fonksiyonlu, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar sunuluyor. Yeni Renault Espace Initiale Paris aynı zamanda en iyi akustik konfor için lamine yan pencerelerle geliyor.

2020 Renault Espace modelinin tüm versiyonları standart olarak dev cam tavanla ve beş ya da yedi koltuk seçeneğiyle geliyor.

Motor serisi üç seçenek içeriyor. Bunlardan ilki turboşarjlı 1.8 litre dört silindirli benzinli motor. Bu seçenek Alpine A110 ve Megane RS ile paylaşılıyor, güç çıkışı 222 hp (225 PS) ve motora yedi vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman eşlik ediyor. Ek olarak Renault 158 hp (160 PS) ve 197 hp (200 PS) güç çıkışı seçenekleriyle 2.0 litre dizel motor sunuyor. Dizel motora altı vitesli çift debriyajlı otomatik şanzıman eşlik ediyor.

Aktif güvenlik özellikleri arasında artık 0 – 160 km/s hızlar arasında çalışan 2. seviye otomatik sürüş sistemi de bulunuyor. Sistem Dur & Kalk fonksiyonu, Gelişmiş Park Asistanı, Arkadan Geçen Trafik Uyarısı, Aktif Acil Fren gibi özelliklerle geliyor.

Yeni Espace Renault’nun 4Control dört çekişli sürüş sistemiyle donatılabiliyor ve bununla birlikte adaptif amortiserler ve Eco, Comfort, Sport olmak üzere üç sürüş seçeneği geliyor.

Son Güncelleme : 26 Kasım 2019

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo